• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuče, klanovi i "zmije" iz svlačionice: Lampard nekad smjenjivao trenere, pa osjetio na svojoj koži!

Autor Dragan Šutvić

Nisu to samo rezultati, Lampard nije uspio da "drži" svlačionicu.

 frank-lampard-celsi-otkaz-tuca-na-treningu-igraci-mu-radili-iza-ledja Izvor: Profimedia

Frank Lampard je igračka legenda Čelsija, ali ni to mu nije pomoglo da se zadrži duže od godinu i po dana na klupi "plavaca". Dobio je otkaz zbog loših rezultata, ali i sveukupno očajne atmosfere koja je vladala u njegovom timu.

Britanski mediji otkrili su detalje iz svlačionice u kojoj odavno nisu vladali dobri odnosi, a za to je ujedno odgovoran i Lampard koji je javno kritikovao igrače i s mnogima nije razgovarao.

Možda će vas zanimati

Njegov nasljednik Tomas Tuhel imaće pune ruke posla da ispravi sve greške, a za početak će biti potrebno da uvjeri javnost da je "prljav veš" koji je isplivao u medijima velika neistina. Sami igrači su već počeli da demantuju glasine, ali...

Nezvanično, na treninzima Čelsija je više puta u prethodnih nekoliko mjeseci izbila tuča.

Glavni akteri su bili kapiten Sezar Aspilikueta i njegov nekadašnji zamjenik Antonio Ridiger. Nijemac se nije zalagao na treninzima Čelsija, pošto je Lampard odlučio da ga proda i skloni na klupu, a to je žestoko zasmetalo Aspilikueti koji se s njim suočio više od jednog puta.

Bilo je mnogo nezadovoljnih igrača, kao prave "zmije" u svlačionici su pored Ridigera označeni Markos Alonso i Žoržinjo, kojima je Lampard takođe otvoreno rekao da može da idu, a pošto klub nije uspio da ih proda - počeli su da "truju" ostale saigrače. Uz to, posvađao se i sa direktorkom Marinom Granovskajom oko statusa Kepe Arizabalage, pa nije potrebna viša matematika da bismo izračunali da je Lampard imao dosta neistomišljenika, ako ne i neprijatelja na "Bridžu".

Izvor: Tanjug/Andy Rain/ Pool via AP

Igrači su se žalili da ima svoje "miljenike", prije svih fudbalere iz Čelsijeve akademije (recimo Mejson Maunt), dok je bilo i onih koji su kritikovali manjak taktičkih instrukcija.

Sve u svemu u Čelsiju je vladalo haotično stanje uoči smjene Franka Lamparda, ponovo je svlačionica podijeljena na klanove kao što je to bilo kod Kontea, Sarija ili Murinja, zna to "Lamps" i iz igračkih dana, a čini se da je to boljka koje se neće skoro otarasiti u Londonu.

Ipak, nadaju se da će Tomas Tuhel uspjeti da smiri strasti, iako je i sam imao problem da kontroliše zvijezde u Pari sen Žermenu i zbog toga je smijenjen.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC