• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gospodine Matiću, molim vas, potrčite za loptom! Legenda Mančester junajteda prozvala i srpskog asa zbog blamaže

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ni Matić nije izbegao kritiku. Nekadašnji as "sasuo" sve što mu je na duši!

 Nemanja Matić kritike Mančester junajted Šefild 1:2 Izvor: Tanjug/AP/Laurence Griffiths, Pool

Kada je imao šansu da ponovo preuzme vrh tabele od Mančester sitija, Mančester junajted je doživeo brodolom i jedan od najšokantnijih poraza poslednjih sezona.

Na Old Trafordu je u sredu uveče pobedio "fenjeraš" Premijer lige, Šefild junajted, koji je prethodno u 19 utakmica osvojio samo PET bodova.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji kapiten Junajteda Rio Ferdinand (42), sada fudbalski analitičar, pratio je meč u studiju i ironično komentarisao reakcije dvojice igrača "crvenih đavola" u trenutku postizanja pobedonosnog gola gostiju.

"Marsijale, molim te trči do njega, MOLIM TE!", rekao je on,

"Gospodine Matiću, molim vas izađite na loptu", dodao je legendarni as.

I zaista, njegova ljutnja bila je razumljiva, jer je Junajted napravio neverovatan kiks i svakako nedopustiv ako planira da se umeša u borbu za titulu.

JUNAJTEDE, MORAŠ KAO SITI

Izvor: BT SPORT/Screenshot

"Mančester siti sinoć je igrao protiv Vest Broma i pobedio 5:0. Poslao ih je u krevet i poslao im poruku - 'Mi smo ekipa sa vrha tabele'. Mančester junajted mora posle toga da odgovori. Ako hoće da budu konkurent za titulu, onda u ovim utakmicama moraju da se 'pojave' i da igraju najbolje što mogu. Nije bitno ko je rival - tim sa vrha ili sa dna tabele", rekao je Ferdinand komentarišući poraz.

"Prošle godine igrali su protiv Liverpula i odigrali izvrsno. Sada su igrali protiv 'fenjeraša' tabele, Šefild junajteda i podbacili. Na momente su izgledali beživotno. To je nekonstantnost kojom se ne osvaja liga. To pričamo mesecima unazad. Da nekonstantnost pojedinaca 'koči' ovaj tim. Mislili smo da smo završili sa tim, ali taj problem je i dalje tu", dodao je on.

Junajted će u sledećem kolu u subotu gostovati Arsenalu, a onda će igrati tri meča kod kuće (Sautempton, Everton, pa Vest Hem u FA Kupu).

"Nije kraj sveta. Zaostaju jedan poen za Mančester sitijem i tačno je da imaju odigran meč više, ali ovo je za njih sudar sa realnošću. Ne treba da padaju glave, već treba da ponovo shvataju stvari ozbiljno i da se fokusiraju. Nije još smak sveta, ali moraju da vrate koncentraciju i da krenu ispočetka", poruka je Ferdinanda, koji odlično zna kako se osvajaju titule.

Osvojio ih je čak šest sa Junajtedom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC