• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted u igri za tri trofeja, Solskjer kategoričan: Pojačanja nam nisu potrebna!

Autor Dragan Šutvić

"Bio bih iznenađen ako bismo realizovali bilo kakav dolazak. Imamo jaku ekipu, punu kvaliteta"

 Solskjer Junajted neće biti dolazaka Izvor: Tanjug/Clive Brunskill/Pool via AP

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, ne očekuje pojačanja u zimskom prelaznom roku, koji traje do 1. februara, ali i navodi da bi neki igrači mogli da napuste Old Traford.

Junajted gra veoma dobro ove sezone, čak je bio na vrhu Premijer lige u januaru što se nije dogodilo još od odlaska ser Aleksa Fergusona 2013. godine, a uz to, "crveni đavoli" su i dalje u igri za trofeje u FA kupu i Ligi Evrope.

Možda će vas zanimati

Solskjer, međutin, ne očekuje nova imena koja će pojačati konkurenciju u Junajtedu u borbi za trofeje.

"Ne bih pomislio na to, ne. Bio bih iznenađen ako bismo realizovali bilo kakav dolazak. Imamo jaku ekipu, punu kvaliteta. I dalje ponekad moram da izostavljam igrače iz ekipe. Sumnjam da će se dogoditi nešto iznenađujuće, ne mislim da će se nešto dogoditi u smislu dolazaka", istakao je norveški trener.

U Mančester junajted je ovog mjeseca stigao jedan novi igrač, napadač iz Obale Slonovače Amad Dialo, ali je njegov transfer iz Atalante dogovoren još u oktobru prošle godine.

Što se tiče odlazaka, Timoti Fosu-Mensah je već realizovao prelazak u Bajer, a pozajmica Odiona Igaloa iz Šangaja ističe 30. januara.

Na izlaznim vratima Old Traforda su Markos Roho i Serhio Romero, kojima je rečeno da im ugovori neće biti produženi po isteku ovog ljeta. Za dovođenje Brendona Vilijamsa na pozajmicu zainteresovani su Njukasl i Sautempton.

Džesi Lingard interesantan je mnogim klubovima iz Premijer lige, a kao najozbiljniji kandidati spominju se Vest Hem i Vest Bromvič Albion.

"Lingard i Vilijams su još uvijek dio kluba, dio ekipe, dobro treniraju. Još uvijek nije postignut dogovor o odlasku ni sa jednim igračem, ali ostalo je još malo vremena. Bilo je mnogo klubova zainteresovanih za naše igrače, pa ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Za mene je takođe važno uzeti u obzir naše želje i naše planove, ali naravno i želje igrača, jer su oni ljudi i igrači Mančester junajteda", naveo je Solskjer.

Nakon sinoćnjeg trijumfa Mančester sitija (0:5) protiv VBA, došlo je do smjene na vrhu tabele.

Siti je nakon 19 kola lider sa 41 bodom, dok je Junajted drugi sa 40, međutim, "crveni đavoli" se na vrh mogu vratiti večeras, kada će na Old Trafordu ugostiti "davljenika", Šefild junajted.

(mondo.ba/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC