• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crni januar Real Madrida: Blamaža u Kupu, gubitak titule, a sad je i kapiten sve bliži odlasku iz kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Kraljevski klub" bi lako mogao da ostane bez trona u Primeri.

 real-madrid-crni-januar-2021-kup-kralja-blamaza-primera-gubitak-titule-atletiko-serhio-ramos-ugovor Izvor: Profimedia

Real Madrida je ovih dana bio kao prosečna porodica - januar im se odužio i nikako da se završi!

Stigao je poslednji dan januara, što će mnogo obradovati navijače kluba, jer je ovo bio katastrofalan mesec za Real Madrid, a problemi samo nastavljaju da se gomilaju.

Možda će vas zanimati

Nakon najnovijeg poraza Reala, trećeg od početka godine, tim Zinedina Zidana je ponovo razočarao svoje navijače. Savladao ih je Levante i to na njihovom "Alfredo di Stefanu".

To je navelo "Marku" da analizira učinjeno, ili bolje reći neučinjeno, u prethodnih mesec dana i zaključci su zabrinjavajući. Real ima problema na svim frontovima.

PORAZI NA SVE STRANE

Meč sa Levanteom je bio treći koji je Real Madrid izgubio u 2021. godini, a drugi u prvenstvu. 

Da stvar bude gora, Real je oba poraza u Primeri doživeo identično - na svom terenu 1:2, a prvi je stigao od Atletik Bilbaa. Nije ni to sve, jer je Real igrao i nerešeno 0:0 protiv Osasune u Pamploni, dok je jedine pobede ostvario protiv Alavesa 4:1 i Selte 2:0.

BLAMAŽA U KUPU KRALJA

Real je možda "kraljevski klub", ali i oni mogu da se izblamiraju u Kupu kralja. Ni ove sezone im neće pripasti to takmičenje, a sve zbog poraza protiv Alkojana 2:1 posle produžetaka.

Alkojano je šokirao Real u ranoj fazi takmičenja, a radi se o timu iz trećeg ranga španskog fudbala. Na Kup kralja se u Realu čeka još od 2014. godine, pa će njihov post tako biti dug najmanje osam godina...

TITULA IM KLIZI IZ RUKU

Izvor: Tanjug/AP/Jose Breton

Real Madrid je prošle sezone napokon dočekao da preotme titulu Barseloni, ali sada bi njima mogao da je preotme gradski rival. Atletiko Madrid trenutno ima sedam bodova više od Reala, ali to čak nije ni najbolja vest.

Atletiko uz +7 ima i dve utakmice manje, pa bi ta prednost maksimalno mogla da ode i na ogromnih 13 bodova! Real je zaređao sa remijima i porazima, čak osam puta nisu uspeli da pobede, a Atletiko igra kao najbolji tim Španije i to bez ikakve dileme. Primili su samo osam golova na 18 mečeva, izgubili jedino od Reala i zabeležili samo dva remija uz čak 15 pobeda.

SERHIO RAMOS IDE IZ KLUBA?

"Marka" navodi da je veliki problem za Real i situacija sa njihovim kapitenom. Pregovori kluba i legende su u jednom trenutku stali i sve je zakomplikovao dolazak januara. Počela je 2021. što znači da je Ramos u poslednjih šest meseci ugovora i da može slobodno da pregovara sa drugim klubovima o eventualnoj saradnji.

Španski list navodi i da su Ramos i Real trenutno dosta udaljeni jedni od drugih, a ostaje da vidimo hoće li Madriđani uspeti da zadrže na još bar godinu dana svog legendarnog defanzivca.

EDEGOR I JOVIĆ DODATNI PROBLEM

Izvor: Profimedia

Nisu Španci propustili priliku ni da primete da iz Zidanovog Reala mladi talenti beže "glavom bez obzira". Luka Jović je zarad minutaže morao da ode u Ajntraht, a "Marka" podseća da je tamo odmah počeo da daje golove, dok je sada i Martin Edegor otišao na pozajmicu u Arsenal.

"Ne postoji nijedan tim među evropskim velikanima koji ima tako malo veznih fudbalera kao Zidanov", stoji u tekstu.

"FILOMENA" I POVREDE

Da sve bude gore, Real Madrid je imao i dodatnih problema zbog velike oluje Filomena koja je okovala snegom deo Španije, pa je Real morao da igra po skoro zaleđenom terenu protiv Osasune. U tom meču su kiksnuli, a ni tu nije bio kraj problemima.

I povrede su namučile Real, jer su tokom januara među povređenima bili Naćo, Ramos, Dani Karvahal i Valverde...

(mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC