• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović poslije meča sa ukrajinskim velikanom: Bilo je dobro, parirali smo im, na teren su poslali sve što imaju!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca veoma je zadovoljan prikazanim protiv učesnika Lige šampiona

 Borac Šahtjor Marko Maksimović parirali smo im na teren su poslali sve što imaju Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca pružili su odličan otpor Šahtjoru, ukrajinskom velikanu, u drugoj kontrolnoj utakmici u Antaliji, ali su dva trenutka nepažnje u finišu prvog poluvremena odveli meč na stranu učesnika Lige šampiona.

Vlastitu mrežu je u 39. minutu zatresao Đorđe Milojević, dok je samo dva minuta kasnije Sergej Konopljanka pospremio jednu odbijenu loptu.

Možda će vas zanimati

Do tih trenutaka Borac je odlično stajao na terenu, čak u ranoj fazi meča zaprijetio u dva-tri navrata, da bi u posljednjih 15-20 minuta preko Vojnovića pogodio i stativu.

"Parirali smo velikom Šahtjoru, vidjeli ste kakva je to ekipa. Danas su izveli na teren sve što imaju. Porazom nikad ne mogu da budem zadovoljan, ali ovo danas je bilo dobro. Zamjeram momcima pad u posljednjih pet minuta prvog poluvremena i to sam im rekao. Moramo da budemo koncentrisani do kraja, ista stvar desila se i protiv Rio Avea. Utakmice u našem prvenstvu lome se u završnici, tako smo gubili neke derbije. Odlično smo trčali, dobro se i organizovano branili. Imali smo neke prilike, Čavić je mogao do gola odmah u prvom minutu. Mehanoviću je poništen pogodak, imali smo stativu Vojnovića. Pohvalio bih odbranu koja je bila sjajna, ali i mlade igrače. Dosta dobrog su nam dali Kujundžić, Šikanić, Bosančić i Mehanović. Idemo dalje, nastavljamo da radimo i spremamo se za ono što nas čeka", rekao je trener Borčevih fudbalera Marko Maksimović.

Borac - Šahtjor 0:2
Izvor: YouTube/Dejan Kondić

Šahtjor je "viši nivo", riječi su prvotimca Banjalučana Dejana Melega.

"Bilo je jako teško, oni su neki viši nivo. Stalno su nas tjerali na trku, stajali smo u srednjem bloku i branili se. Strpljivi su i čekali su našu grešku. Teško je ostati skoncentrisan kada si stalno pod pritiskom. Jednostavno ne daju rivalu da uzme predah", istakao je Meleg.

Narednu utakmicu u Antaliji Borac će odigrati 9. februara protiv rumunske Čikzerede, dok će pripreme u Turskoj biti zaključene utakmicom protiv ruske ekipe Krila Sovjetov.

Taj meč zakazan je za 12. februar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC