• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako me pronađu mrtvu, znate ko je to uradio: Zbog Maradoninog nakita od 300.000 evra šokiran cijeli svijet!

Autor Dragan Šutvić

Ćerka legendarnog fudbalera se plaši šta bi moglo da joj se dogodi.

 dijego-maradona-cerka-djanina-nakit-300.000-evra-prsten-ubistvo-smrt Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/Instagram/Screenshot/giamaradona

Priča o nasledstvu Dijega Armanda Maradone nikada neće prestati. Toliko potencijalnih nasljednika i toliko pitanja koja nemaju odgovor ostavljaju ovu temu otvorenu i za godine koje dolaze.

Iako danas niko ne može sa sigurnošću da tvrdi šta to nasljednici treba da podijele i koliko je uopšte nasljednika ostalo iza Maradone, advokati sa raznih strana pojavljuju se u medijima. Sada je tema prsten koji je Dijego posjedovao, a zbog kog bi njegova ćerka mogla da bude mrtva.

Možda će vas zanimati

Đanina Maradona, djevojka koja je često sa Dijegom gledala utakmice Boke, važi za omiljeno dijete preminulog fudbalera. Zbog toga advokat Dijega Fernanda, Maradoninog najmlađeg sina, tvrdi da je kod nje prsten koji vrijedi 300.000 evra!

Ukoliko se ispostavi da je ovo tačno, Đanina bi morala da preda prsten, koji bi zatim bio prodat, a zarada od njega podijeljena svim naslednicima. Vrijedan komad nakita bi, nakon ovih kontroverzi i Maradonine smrti vjerovatno dostigao i daleko veću cijenu od one koja mu se trenutno pripisuje.

Maradona je ovaj prsten dobio kada je postao predsjednik Dinama iz Bresta, a njemu se nakon smrti legendarnog fudbalera gubi svaki trag. Velika vrijednost prstena natjerala je sve nasljednike da se raspitaju o tome gdje se on nalazi.

''Ako me ubiju, tražeći prsten koji nemam, znajte da su svi oni saučesnici'', napisala je Đanina Maradona, jedna od Dijegovih ćerki. Ova poruka se odnosila na majku dječaka Dijega Fernanda, Veroniku Ojedu, njenog advokata, ali i Maradonine nekadašnje saradnike. 

On je označena kao vlasnik prstena od strane Monone, koja je bila Maradonina kuvarica i Makija Kamarga, asistenta argentinske fudbalske legende. Na njihovim tvrdnjama se bazira ovaj zahtjev advokata da Đanina preda prsten.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC