• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danci puste 20.000 na stadion, ali je razlika u mentalitetu ogromna: Dr Tiodorović opet o navijačima na Zvezdinom meču!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Ali da li je realno da Delije, Grobare ili bilo koje navijače, da tako disciplinujemo da budu na metar i po razdaljine, s maskama?", naveo je epidmiolog na Kurir TV.

 Danci puste 20.000 na stadion, ali je razlika u mentalitetu ogromna: Dr Tiodorović opet o navijačima Izvor: Kurir TV/Screenshot

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da do daljeg neće biti popuštanja aktuelnih mera, ali i dalje nije potpuno jasno šta to znači za utakmicu Crvena zvezda - Milan?

Susret je zakazan za 18. februar i u Zvezdi se nadaju da će Krizni štab potvrditi "zeleno svetlo" iz UEFA i dozvoliti 30% popunjenosti stadiona, a kako je Predrag Kon rekao na današnjoj konferenciji za medije posle sednice - ta utakmica nije bila uopšte tema.

Možda će vas zanimati

"Danas sam bio izložen mnogim pitanjima o toj važnoj utakmici, veoma bi bilo značajno da imamo publiku. Uveren sam da bi uprava Crvene zvezde uradila sve, od ulaska na teren, merenja temperature, držanja distance... Ali da li je realno da Delije, Grobare ili bilo koje navijače, da tako disciplinujemo da budu na metar i po razdaljine, s maskama? Na otvorenom ne mora maska, ali bi bila dobra zaštita, bilo bi sigurnije...", rekao je dr Branislav Tiodorović gostujući na Kurir TV.

Uporedio je to sa Danskom u kojoj su navijači pušteni na tribine, ali su strogo poštovali pravila socijalnog distanciranja i sedeli su odvojeno jedni od drugih.

"Niko to ne može da garantuje da će se tako ponašati. Kada bismo mogli da to ostvarimo, kao u Danskoj gde sme 20.000 na stadionu, ali je razlika u mentalitetu ogromna. Naš čovek misli da ne može da se opusti, mada ne znam zašto ne bi mogao sa distancom", zaključio je epidemiolog.

Podsetimo, Zvezda je ranije pustila utakmice u prodaju i čeka odluku Kriznog štaba.

(MONDO/Kurir TV) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC