• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima tim koji može da namuči Milan: Hendikep je što se igra bez navijača, ali naša šansa je Deki!

Autor 000

"Ja uvijek kažem da je Milan favorit, najbolji su u posljednjih 10 godina, u vrhu su Serije A i dolaze sa željom da pobijede Zvezdu, ali...".

 Mitar Mrkela Fk Crvena zvezda ima tim da namuči Milan Izvor: YouTube/TV Prva/screenshot

Ostalo je tek nešto više od 24 sata do meča Crvene zvezde i Milana koju navijači srpskog šampiona sanjaju već dva mjeseca.

Zvezda će u četvrtak (18.55, TV Arena Sport) ugostiti slavni italijanski klub, odlučeno je na kraju bez navijača, a sportski direktor Mitar Mrkela je gostujući na TV Prva objasnio da će to biti veliki hendikep za njih, ali poštuju odluku Kriznog štaba.

"Vjerujem da je velika većina navijača željela da vidi publiku. Zvezda se uvijek pridržavala svih epidemioloških mjera, tako će biti i sada", rekao je Mrkela.

"Navijači su mnogo važni, oni su naš vjetar u leđa, velika su energija sa tribina, znali smo koliko je to značajno bilo za nas, ali... Sve velike utakmice smo dobijali uz pomoć navijača, svjesni smo da je to hendikep, ali igramo već skoro godinu dana bez njih".

Mrkela je rekao da će Zvezda biti bez Kataija, Nikolića i Erakovića, dok su svi ostali zdravi i konkurišu za sastav koji će istrčati na "Marakanu".

"Ja uvijek kažem da je Milan favorit, najbolji su u posljednjih 10 godina, u vrhu su Serije A i dolaze sa željom da pobijede Zvezdu. Mi smo se uvijek predstavljali dobro na utakmicama protiv velikih rivala. Znali smo da im otežamo, bez obzira na probleme imamo tim koji može da namuči Milan...", rekao je Mitar Mrkela i otkrio šta je šansa Zvezde.

Izvor: MN PRESS

"Može naša šansa da bude Dejan Stanković, on poznaje Seriju A, njihov mentalitet i ima dobar stručni štab sa Italijanima".

Sportski direktor Zvezde je rekao da nije samo Ibrahimović snaga Milana, nego su tu još i Leao, Rebić, Mandžukić i Čalhanoglu, a da mu se sviđa što crveno-bijeli igraju sa dosta strasti od dolaska Stankovića na klupu prije godinu dana.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC