• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa samo 3 defanzivca na Milan: Ogromni problemi za Stankovića, povrijeđen JOŠ JEDAN igrač!?

Autor Milutin Vujičić

Djeluje da će Stanković morati da "izmišlja" pozicije igračima.

 Zvezda sa samo 3 defanzivca na Milan Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je protiv Milana uspela da u 93. minutu preko čudesnog Milana Pavkova stigne do izjednačenja (2:2) i tako ostavi veću nadu za revanš na "San Siru", ali čak tri fudbalera sa tog meča neće moći da igraju narednog četvrtka.

Suspendovani su Milan Rodić i Nemanja Milunović, nešto kasnije potvrđeno je da je i Aksel Bakajoko zadobio povredu, ali to nisu jedine loše vijesti za Dejana Stankovića.

Na meču sa Milanom povredu zgloba je "zaradio" i Marko Gobeljić i sigurno će preskočiti današnji meč u Subotici, dok će njegovo stanje biti ponovo procijenjeno početkom sedmice, a u Zvezdi se i dalje nadaju da će moći da zaigra protiv Milana.

Nema sumnje da bi njegov izostanak bio ogroman problem posebno jer je od ranije teže povrijeđen i štoper Strahinja Eraković, pa bi Zvezda na "San Siro" mogla da krene sa samo TRI defanzivca.

Na raspolaganju bi bili samo desni bek Marko Gajić, odnosno štoperi Radovan Pankov i Miloš Degenek.

Izvor: MN PRESS

Jasno je koliko bi to suzilo opcije Dejanu Stankoviću, koji je vjerovatno i na gostovanju na "San Siru" planirao da igra sa trojicom štopera, pa bi u tom slučaju morao ponovo da koristi igrače na pozicijama koje im nisu prirodne.

Igrao je tokom priprema Slavoljub Srnić kao desni bek, pamti se i "rola" Alekse Vukanovića kao lijevog bočnog protiv Genta, ali Milan je Milan.

Na pripremama u Turskoj na mjestu štopera se oprobao i defanzivni vezista Ričard Odada, i nije oduševio, dok mladi fudbaler iz Kenije nije opcija za Milan jer nije registrovan za Ligu Evrope.

U Zvezdi se nadaju da će bar uspjeti da osposobe Gobeljića do četvrtka, a glavobolja Dejana Stankovića o mjestu lijevog beka traje još od posljednjeg zvižduka na "Marakani", pa je poslije utakmice samo kratko odgovorio:

''Neko će igrati beka u Milanu. Ne mogu sada da razmišljam o tome, nisam se ni istuširao. Imamo prije toga Suboticu, pa tek onda Milan...", poručio je mladi trener.

Dobra vijest je da je u međuvremenu Veljko Nikolić počeo da trenira, a da je Aleksandar Katai sve bliže povratku.

(MONDO/RSB)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC