• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da se vidi ko je zdrav, pa da krenemo na Milan: Stanković ponosan nakon utakmice, oduševljen igračima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih je komentarisao meč na Gradskom stadionu u Subotici.

 Da se vidi ko je zdrav, pa da krenemo na Milan: Stanković ponosan nakon utakmice oduševljen igračima Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je uspjela da pobijedi u Subotici, iako je tokom dobrog dijela meča bila u zaostatku. Spartak je vodio od 36. minuta, ali je šampion preokrenuo u posljednjih deset minuta. Presudili su golovi iz kornera u finišu susreta, a Dejan Stanković je bio prezadovoljan.

Ponovo je hvalio svoje igrače, a posebno je dobar utisak na njega ostavila igra kod prekida.

Možda će vas zanimati

Naravno, problemi su bili prisutni, posebno zbog prethodnog meča koji su crveno-bijeli odigrali protiv Milana, ali i predstojećeg sa istim rivalom.

''Preponosan sam na svoje igrače. Uopšte nije bilo lako poslije utakmice sa Milanom gdje smo izgubili dosta snage i energije, ali sam zadovoljan svim što smo uradili. U utakmicu smo ušli sa dva špica, možda smo ostavili malo praznine u sredini. Imali smo dobre prilike u prvom poluvremenu - tri ili četiri konkretne šanse. Primili smo gol, to mora i nama nekad da se desi, ali smo se dobro konsolidovali na poluvremenu i u drugom igrali 'viktorije', ne znam statistika šta kaže'', objasnio je Dejan Stanković.

Trener Crvene zvezde je posebno pričao o prekidima, kojima posvećuje mnogo pažnje. Korneri su danas donijeli preokret.

''Lopta jednostavno nije htjela u gol, ali kako ide igra tako idu i prekidi. Mi tačno znamo koje zone igramo i kako da napadnemo. Nije to slučajno, dosta golova smo tako postigli i to je jedna od važnijih stavki u našem spremanju. Tako da sam još jednom ponosan i kapa dole momcima koji su danas izašli na teren. Kada bi se svake nedjelje igralo ovako, porastao bi nivo fudbala u našoj ligi'' istakao je Stanković.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje druga utakmica šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom, gdje će crveno-bijeli gostovati na San Siru u Italiji, poslije remija u Beogradu (2:2).

''Očekujem da se igrači dobro odmore pred utakmicu sa Milanom. Dosta smo se potrošili danas. Teren nije bio baš najbolji, ali kako nama tako i njima. Da se odmorimo pa da vidimo ko je zdrav ko nije, kartone i ostalo znamo'' zaključio je Stanković.

Trener crveno-bijelih je godinama vodio borbe protiv Milana, što kao igrač Lacija što u dresu Intera, gdje je bio gradski rival.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC