• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao na "Kosovo" i pocijepao ugovor poslije 10 sekundi: Bivšem igraču Lacija pokazali svlačionice, on pobjegao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navikao je na mnogo bolje uslove.

 Stigao na "Kosovo" i pocijepao ugovor poslije 10 sekundi: Bivšem igraču Lacija pokazali svlačionice Izvor: Profimedia/BELGA PHOTO YORICK JANSENS

Belgijski fudbaler Luis Pedro Kavanda stigao je prije nekoliko dana u Kosovsku Mitrovicu, dao izjavu na aerodromu i potpisao ugovor sa Trepčom, međutim u roku od samo nekoliko sati - sve se okrenulo i dogovor je propao.

Bivši fudbaler Lacija i Standarda odustao je od sporazuma kada je vidio gdje će igrati!

Možda će vas zanimati

Kavanda je dogovorio lične uslove sa predsjednikom Trepče, ali kada su ga odveli na stadion i pokazali mu teren, svlačionice i ostale prateće objekte - pocijepao je ugovor.

"Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobjeći od nas...", rekao je predsjednik kluba za "Indeksonline" i dodao da su mu prvo pokazali stadion spolja.

"U trenutku kada je ušao u svlačionicu - više nije htio ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je vidio svlačionice nije ostao još 10 sekundi."

"Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubijedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat...", govorio je Abedin Zeka i nije uspio da ubijedi Kavandu.

U međuvremenu se pojavila informacija da će Kavanda karijeru nastaviti u Kini, gdje su uslovi za igru znatno približniji onome na šta je navikao u Laciju i Standardu iz Liježa, pitanje je samo kako ga je neko ubijedio da prihvati poziv Trepče.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC