• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija meta na svim poljima, UEFA pod uticajem lobista: Legenda o vređanju Zlatana - Ružno, ali bilo je i gorih primera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Kada su srpski klubovi u pitanju - UEFA nema iste kriterijume", rekao je Dušan Savić gostujući na TV Prva.

 uefa-istraga-zlatan-ibrahimovic-vrednjanje-balija-dusan-savic-uefa-lobisti-tv-prva-uzivo Izvor: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinović/TV Prva/screenshot

UEFA je pokrenula istragu protiv Crvene zvezde zbog propusta na meču sa Milanom, a iako nije definitivno navedeno o čemu se radi - pretpostavka svih je da se proveravaju okolnosti u kojima je jedna osoba iz lože vređala Zlatana Ibrahimovića.

Možda će vas zanimati

Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, stigao je do svetskih medija, pa tako Crvenoj zvezdi preti kazna sa utakmice na kojoj i nije bilo publike.

O tom slučaju govorio je i legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić gostujući na TV Prva.

"Neko je nepotrebno to uradio", rekao je Savić uživo u programu.

"Ibrahimović je kao prvo naš čovek, a kao drugo - pokazuje vrlo često svojim incidentima da je odavde. Zaista nepotrebno. Ne znam šta se desilo, nije mogao Zlatan sa tribina da ugrozi ekipu, ali opet ne vidim razlog da UEFA podiže istragu", poručio je bivši fudbaler.

"Bilo je takvih primera u prošlosti, i gorih od toga. Ne znam šta će biti, a bilo je ružno", kazao je Savić i dodao da postoje različiti aršini kada su u pitanju srpski klubovi.

Izvor: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

"Kada su srpski klubovi u pitanju - UEFA nema iste kriterijume. UEFA je nekad bila odraz stamene politike, ali oni su sada pod uticajima centara moći i lobista. Srbija je meta na svim poljima. Ne znamo na kraju ni šta se desilo sve...", zaključio je legendarni igrač Zvezde.

U studiju je gostovao i bivši fudbaler crno-belih Ljubinko Drulović koji je takođe osudio ponašanje čoveka koji je vređao Zlatana Ibrahimovića.

"Mi znamo da nas gledaju drugačijim očima. Opet, nije lepo i domaćinski. Znamo da nas prate, pod budnim okom smo UEFA, a volimo da budemo kontra", poručio je Drulović.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC