• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković je ponosan i malo ljut - hteo sam "All in": Milan nije dokazao da je toliko iznad Zvezde!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Kad sve pogledamo, možda smo malkice i zaslužili da prođemo na poene. Bilo je 50-50", rekao je Zvezdin trener posle meča na San Siru.

 Milan - Zvezda 1:1, izjava Dejan Stanković Izvor: TV Arena sport/screenshot

Dejan Stanković je ponosan napustio teren San Sira, stadiona na kojem je pisao istoriju u dresu Intera.

Večeras se prvi put vratio na taj čuveni teren kao trener i sa Crvenom zvezdom ostavio odličan utisak, ali ipak ispao iz Lige Evrope. Ni večeras njegov tim nije izgubio od Milana, bilo je 1:1, ali su roso-neri prošli zbog dva gola u gostima.

Možda će vas zanimati

"Nažalost smo eliminisani, jer mislim da su momci pokazali u 180 minuta da mogu da se nose sa velikim klubom i sa jakim timom kao što je Milan", rekao je Stanković posle utakmice za TV Arena sport.

"U svakom momentu obe utakmice smo znali šta radimo, stremili, malo smo ih iznenadili ovde na početku, mislim da smo mogli da donesemo kući nešto malo važnije od prvog poluvremena ... Nesrećan penal, nesrećno poništen, pa dat gol. Malo sam ljut zbog crvenog kartona, jer smo tako spremali i verovali da ćemo u poslednjih 15 minuta da napadnemo 'all in', ali sam mislio to sa 10 igrača. To ne menja pohvale. Nije samo borba, ima tu i logistike i lepe igre i taktike i požrtvovanja i jedan za drugoga i porasli smo kao grupa nestvarno".

Stanković je rekao da će još večeras pričati o Milanu i Ligi Evrope.

"Stavićemo tačku na pozitivan evropski put i okrećemo se našem prvenstvu. Još večeras možemo da pričemo, ali od sutra znamo šta nam je činiti".

Crveno-beli nastupili su oslabljeni na San Siru, bez Nemanje Miluinovića, Milana Rodića...

"Uvek kad neko ne igra on fali, ne pričam o tome, pričam o momcima koji su tu, bili su mnogo dobri, uspeli smo i na prekide da ih napadnemo. Imali smo šansu u osamdeset i nekom minutu, 'mrtva šansa', ko zna šta bi bilo do kraja. To je put kojim treba da idu, samo treba da im pokažeš"

Slavoljub Srnić je zauzeo mesto u veznom redu od početka.

"Bilo je 4-3-3, on je bio unutra, u sredini kao vezni. Ubacivao se jer sam tražio to od njega, ima dinamiku, trku, brzinu, u drugom poluvremenu su promenili oni taktiku, mi smo improvizovali sa Mićom, da stavimo 3-5-2... Sve smo spremili, oduševljen sam, na jedan pogled su znali šta i kako treba da rade. U ove dve utakmice su stvarno pobedili. Stalno ću ih gledati kao pobednike".

Stanković je potom zaključio...

"Mogu da kažem da nismo imali sreće. Bila je jedna, lepa utakmica, lep evropski put koji se nažalost zaustavio. U dve utakmice ako pogledamo sve možda smo malkice i zaslužili da prođemo na poene, bilo je 50-50, Milan je bio veliki teren, nije napustio teren sa velikim dokazom da su toliko iznad nas"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC