• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6:0 za Partizan! Crno-bijeli se poigravali pred derbi sa Vojvodinom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli maestralno otvorili 24. kolo Superlige.

 Superliga Partizan Inđija 6-0 Izvor: MN PRESS

Trinaest nije malerozan broj za crno-bijele. Poslije 12 uzastopnih pobjeda Partizana u nizu koji traje još od prošle godine, "parni valjak" je dopisao novu "recku", ovoga puta u Inđiji.

INĐIJA - PARTIZAN 0:6 (0:3)
/Natho pen. 7, L. Marković 41, Jojić 45+2, Asano 51, Jović 79, Vujačić 90/

Pozivao je trener Aleksandar Stanojević pre meča na oprez, najavljivao težak meč, ali su njegovi puleni riješili da ga demantuju. I to kako - potpuno razbivši Inđiju na njihovom terenu!

Crno-bijeli su poslije 5:0 u Humskoj protiv istog rivala, ovoga puta upisali još ubjedljiviji trijumf, postigavši čak tri pogotka u prvom poluvremenu i tako na vrijeme razriješivši dileme o pitanju pobjednika ako ih je i bilo.

Ako ih jeste bilo, onda su te dileme bile vrlo kratkotrajne, pošto su Beograđani do vođstva stigli već u sedmom minutu iz penala. Bibars Natho je materijalizovao najstrožu kaznu poslije faula nad Ivanom Obradovićem.

Do finiša prvog poluvremena nije bilo previše šansi, iako Nikola Štulić i Lazar Marković jesu mogli do gola, da bi u završnim minutima poluvremena Partizan potpuno "prelomio" meč.

Prvo je Marković povisio na 2:0 nastavivši svoju sjajnu formu, dok je Miloš Jojić poslije dvije asistencije na prethodnom meču protiv Radnika ovoga puta zatresao mrežu nakon velike greške golmana Inđije Jovičića.

Time je bilo završeno poluvrijeme, a odmah na početku drugog, Takuma Asano postiže pogodak i pokazuje zašto je najbolji strijelac Partizana ove sezone.

Od tada, Partizan je mogao da predahne i da natenane dovrši susret. Nemanja Jović je iskoristio ulazak u igru da postigne drugi gol u seniorskoj karijeri i kompletira "petardu" u Inđiji, da bi na kraju Igor Vujačić postavio konačnih 6:0.

Tri boda su crno-bijeli "spakovali" dosta pre poslednjeg zvižduka sudije, a u međuvremenu su mislima već mogli da budu na sledećem izazovu.

Taj izazov biće veliki - u srijedu u Humsku stiže njihov veliki dužnik Vojvodina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC