• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zato je Luka morao da ode iz Madrida: Benzema progovorio o odnosu sa Zidanom - ''On mi je kao brat!''

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Francuz ima izjavu u kojoj ni ne krije da je Zidanov omiljeni igrač.

 karim-benzema-zinedin-zidan-luka-jovic-real-madrid-izjava-intervju-razgovor Izvor: MN PRESS

Luka Jović u golgetersku formu mora da se vrati noseći dres Ajntrahta, a u Real Madridu nema ko da postiže golove. Mogli bi u klubu malo da se zapitaju kako su došli u tu situaciju. Možda i jer su previše verovali Zidanu.

Možda će vas zanimati

Francuz nije uspevao u svoj sistem da uklopi najveća i najskuplja pojačanja, držao se starih snaga čak i kad je otišao Kristijano Ronaldo i to je nekako moralo da dođe na naplatu. Kada se povredio Karim Benzema, napad je ostao potpuno tup.

A francuski fudbaler u jednom kratkom intervjuu priča o svom odnosu sa Zidanom, odlasku Kristijana Ronalda i uzorima koje je imao. Naravno, najzanimljiviji je deo u kom ističe da mu je trener prijatelj!

''On je poput mog starijeg brata. Uvek je tu da me posavetuje van terena'', rekao je Benzema, a ovakav odnos na relaciji trener-igrač nije baš normalna stvar u velikim klubovima.

Upravo u francuskom fudbaleru Real Madrid je, kao i Zinedin zidan, video glavnu zvezdu nakon odlaska Kristijana Ronalda.

''Bio sam srećan sa Kristijanom, ali njegov odlazak mi je omogućio da igram u drugačijoj ulozi. On postiže 50 golova po sezoni i tome morate da se prilagodite. Dok je bio tu bio sam srećan, jer je jedan od najboljih na svetu'', dodao je napadač Madriđana.

On je u ovom kratkom intervjuu govorio i o idolima iz detinjstva, kada je počinjao da igra fudbal.

''Nemam idole, ali imam uzore. Recimo, bivši igrač Real Madrida, Brazilac Ronaldo, jedan je od mojih uzora. Divim se i Majku Tajsonu. On i ja smo došli sa dna i stigli do vrha. Niko nam ništa nije poklonio'', rekao je francuski fudbaler.

 Zbog prevelikog poverenja koje je prethodnog leta, tokom jesenjeg dela sezone i u januarskom prelaznom roku Zinedin Zidan imao u Karima Benzemu, Real Madrid se muči sa postizanjem golova. Tako su posle francuskog fudbalera među najefikasnijima defanzivni vezni Kazemiro i kapiten, štoper Serhio Ramos.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC