• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijedilo me sve prije Partizana, možda ostanem iz inata! "Voša ima 107 godina i najboljeg trenera - Lalatovića!"

Autor Dragan Šutvić

Trener Novosađana u svom, iskrenom stilu govorio poslije pobjede i povratka na treće mjesto.

 Povrijedilo me sve prije Partizana, možda ostanem iz inata! "Voša ima 107 godina i najboljeg trenera - Lalatovića!" Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Mnogo se bure podiglo u Vojvodini prethodnih nedelja, ali se tlo konačno sleglo.

Poslije nedjeljne pobjede protiv Javora (2:0), trener Nenad Lalatović otkrio je da su igrači dobili novac, a da je sve što se događalo u klubu u njemu probudilo inat i volju da ostane i poslije ljeta, kada mu ističe ugovor.

Podsjetimo, on je ove zime ponovo kritikovao upravu zbog kašnjenja plata i zbog neprisustva na utakmicama, a predsjednik Dragoljub Samardžić uzvratio je prošle nedjelje javnom porukom da je protiv šefa struke pokrenut disciplinski postupak,

Sve to se događalo pred meč protiv Partizana, u kojem su crno-bijeli nadigrali Novosađane i pobijedili 2:0.

"Žao mi je što je ono pred Partizan izašlo u javnost, ni ja nisam bio u toj utakmici na nivou, nisam mogao da vodim tim kao danas, bio sam ispražnjen, nisam bio na tom emotivnom nivou. I dva-tri dana prije toga bio sam ispražnjen i to se vidjelo i osjetilo. Tada smo zasluženo izgubili, danas smo zasluženo pobijedili i vratili se na poziciju koju zaslužujemo", rekao je Lalatović.

Sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović rekao je da će klub ponuditi aktuelnom šefu struke novi ugovor prije pregovora sa bilo kojim drugim trenerom.

"Iskreno, razmišljao sam da napravim pauzu dok ne nađem inostrani angažman. Malo me je povrijedilo to što je izašlo u novinama, ja nisam zaslužio da budem kažnjen i neću biti kažnjen. Boriti se da neko nešto dobije... Za to se ne kažnjava. I da sam zaslužio, mislim da niko ne smije da izađe javno da to kaže novinarima dok se ne desi, a pogotovo ne pred tako važnu utakmicu kao protiv Partizana. Nisam očekivao da će to izaći u javnost, jer nisam ni očekivao polemiku. Ja sam branio svoj klub, borio sam se za igrače, kritikovao sudije na neki način i to je moja kazna i ja ću platiti 100.000 kazne. Ali dobro, to je tako", odgovorio je trener.

Lalatović je čestitao klubu rođendan i naglasio svoje uspjehe na "Karađorđu".

"Ovom prilikom bih htio da čestitam našoj Vojvodini 107. rođendan. Naša Vojvodina traje, bilježi dobre rezultate i danas je jako lijepo biti član Vojvodine, situacija u klubu je mnogo bolja. Ponosan sam na svoje igrače, na sebe kao trenera. Vojvodina za 107 godina ima četiri trofeja i jedan od njih osvojio je Nenad Lalatović. Bilo je mnogo boljih od mene, ali Bog je htio da ja ispišem istoriju i da budem najbolji trener u istoriji Vojvodine. Trofejni sam trener i najbolji u istoriji kluba i to sam zaslužio zbog mojih igrača. Sada moram i da pohvalim upravu, dobili smo ono što bi trebalo da se dobije"

"Želim Vojvodini još mnogo trofeja, kada odem da igra grupnu fazu Lige Evrope, Lige šampiona i da osvaja titule", poručio je on.

Za kraj, on je dodao...

"Htio sam da odmorim, ali sad se u meni pojavio inat i možda i ostanem u Vojvodini"

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC