• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha pričao legendi o slobodnjacima: Ja 15 godina u penziji, a dajem ih više nego moji igrači - mogao bih vezanih očiju!

Autor Dragan Šutvić

Kakvi su to majstori slobodnih udaraca bili...

 Mihajlović Del Pjero slobodnjaci razgovor Izvor: Profimedia/MN Press

Nije to bila sjajna utakmica za Bolonju - tim Siniše Mihajlovića nekako je olako izgubio protiv Napolija.

Popularni "Miha" nije bio zadovoljan rezultatom, a poslije meča je sa legendarnim Alesandrom del Pjerom prozborio malo o današnjim igračima u svijetu fudbala.

Možda će vas zanimati

Bolonja je bila poražena u Napulju 3:1, a poslije susreta, Mihajlović je davao izjavu za italijanski "Skaj", gdje je stručni konsultant upravo bio Del Pjero.

Njih dvojica su se dohvatila teme izvođenja slobodnih udaraca, kada je legendarni "Delpi" pitao Mihajlovića o tome zašto njegov tim postiže malo golova iz prekida.

"Oh, u naše vrijeme, sa ovako postavljen živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina poslije odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje poslije treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vježba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvijek moram da im to napominjem. Mora da se vježba", bio je odgovor Mihajlovića, od jednog majstora slobodnjaka drugom.

Što se samog poraza u Napulju tiče, srpski stručnjak je bio jasan.

"Hajde da kažem da smo mi igrali a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove smo primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo", istakao je Siniša Mihajlović.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC