• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Ronalda udario i Pirlo, sprema se frka u Juventusu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Juventus je ispao iz Lige šampiona na nevjerovatan način...

 Anreda Prilo Kristijano Ronaldo kritika zbog živog zida Izvor: Profimedia/La Presse/Marco Alpozzi

Juventus nije uspio - velika ulaganja u tim nisu bila dovoljna ni za četvrtfinale Lige šampiona, pošto je iz takmičenja izbacio Porto.

Marko Grujić je imao svoj momenat na tom meču o kojem se priča, kada je folirao da bi oduzimao vreme, a Juventusu nije bilo dovoljno ni što je više od sat vremena imao igrača više.

Pobjeda Juventusa 3:2 je bila nedovoljna, a poslije meča su mnogi kritikovali Kristijana Ronalda zbog okretanja leđa prilikom skoka u živom zidu kod slobodnog udarca iz kojeg je Porto stigao do presudnog pogotka.

Na kraju je i trener Andrea Pirlo bio razočaran tim potezom Portugalca, usput ga "prozvavši" zbog okretanja leđa.

"Četiri greške u dvije utakmice Lige šampiona su mnogo. Previše. Normalno je da budete eliminisani", počeo je Pirlo.

"Nismo učinili ništa loše od kada smo imali igrača više. Htjeli smo da ih što više raširimo i dobro popunimo teren. Oni su nam pružili priliku, a trebalo je da mi stignemo do gola."

Potom je uslijedilo pitanje za Pirla o potezu Ronalda.

"Nikada se nije dogodilo da se Ronaldo okrene u živom zidu. Ne znam zašto se to desilo. Možda su mislili da sa te daljine ne može da ugrozi gol, ali smo to nažalost platili ispadanjem. Obično se to ne dogodi, po mom mišljenju nisu razumjeli važnost šuta i nisu se plašili primanja gola, potcijenili su ga", konstatuje strateg Juventusa.

Ostaje da se vidi kako će ove Pirlove riječi uticati na Ronalda, koji je poznat kao neko ko ne voli da ga iko javno kritikuje, a mnogi postavljaju i pitanje šta će biti sa Pirlom. Rano ispadanje iz Lige šampiona je loš znak, a i dalje zaostaju za Interom u trci za naslov prvaka Italije.

"Radim na projektu koji sam počeo prije nekoliko mjeseci i koji ima širu viziju. Ova godina je tek početak, pa nastavljam da radim smireno. Nisam srećan jer sam želio da napredujem u Ligi šampiona, ali biće mi ovo odličan test. Moramo da okrenemo novu stranicu čak i ako će gorak ukus potrajati nekoliko dana. Moramo da zaronimo u šampionat jer smo tek u martu i još imamo mnogo utakmica. Moraćemo da se suočimo sa njima na najbolji mogući način i da pokušamo da popravimo poziciju na tabeli", zaključio je Pirlo.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC