• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIKSI, GLEDAŠ LI OVO? HET-TRIK VLAHOVIĆA: Srbin u odabranom društvu sa Holandom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fantastično veče srpskog napadača! Dušan Vlahović postigao het-trik za samo 45 minuta protiv Beneventa i obezbijedio sedmu pobjedu svog tima.

 Serija A Benevento Fiorentina het-trik Dušan Vlahović Izvor: Tanjug/AP/Alessandro Garofalo/LaPresse

Dušan Vlahović je u fantastičnoj formi i nameće se srpskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju kao potencijalno prvo rješenje u napadu.

Sjajan golgeterski vikend u Italiji počeli su Saša Lukić i Sergej Milinković-Savić, nastavili Filip Đuričić i Darko Lazović, ali je prvo ime ovog kola u Seriji A DUŠAN VLAHOVIĆ!

Srpski napadač postigao je het-trik za Fiorentinu protiv Beneventa i to samo za jedno poluvrijeme!

Vlahović je sa tri gola u prvom poluvremenu riješio pitnaje pobjednika na stadionu Ćiro Vigorito, a drugo poluvrijeme predstavljalo je čistu formalnost i "viola" je stigla do sedme pobjede u sezoni - 4:1!

Vlahovićeva goleada počela je već u devetom minutu kada je ispratio akciju Riberija i Kaseresa, a potom sa osam metara matirao Lorenca Montipa.

Da ima „nos“ za gol pokazao je i u 26. minutu kada se poslije kornera i odbrane golmana Beneventa odlično snašao u gužvi i zatresao mrežu za vođstvo Fiorentine na 2:0.

A onda mat u dva poteza!

U finišu prvog poluvremena krenula je kontra gostiju, Vlahović je primio dugačku loptu os svog golmana, povukao ju, a onda sa 25 metara sjajnim udarcem poslao ju u same rašlje.

Vlahović je ovim het-trikom stigao do 12. pogotka ove sezone i priključio se odabranom društvu fudbalera rođenih u ovom milenijumu koji su ove sezone postigli dvocifreni broj pogodaka u Ligama petice.

Predvodi ih Erling Braut Holand sa 19 golova u Bundesligi, Vlahović je postigao 12, a po 11 su postigli Moaz Kin iz PSŽ-a i Amin Gviri iz Liona.

U drugom poluvremenu Fiorentina je rutinski završila posao. Uspio je Benevento sa smanji preko Jonite u 56. minutu, ali je Ejserik postavio konačnih 4:1.

Ovim trijumfom Fiorentina je prekinula seriju od 4 meča bez pobjede i popela se na 12. mjesto na tabeli sa 29 osvojenih bodova.

Benevento - Fiorentina 1:4 (0:3)
/Jonita 56 - Vlahović 9, 26, 45+1, Ejserik 75/

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC