• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gleda rijaliti i ostaje budan zbog igrica - zato se nije oporavio: Francuzi ''nagazili'' Nejmara?!

Autor 000

Brazilski fudbaler nije posvećen oporavku.

 Nejmar igra igrice i gleda rijaliti - oporavak ne ide po planu  Izvor: MN PRESS

Usman Dembele imao je problema zbog previše igrica, Dele Alija ostavila djevojka zbog premalo pažnje koju joj je posvećivao. Morao je da igra igrice... A izgleda da je slično i kod Nejmara.

Brazilski fudbaler trenutno je povređen, a njegov oporavak ne ide po planu. Razlog za to su rijaliti programi koje gleda do duboko u noć, društvene mreže na kojima provodi sati i video igrice od kojih je postao zavisnik.

Francuski Ekip kritikuje ponašanje prve zvijezde tima iz Pariza, navodeći da postoje dokazi o njegovom nezdravom načinu života.

Isti izvor navodi da Nejmar do kasno gleda brazilsku verziju rijalitija Veliki brat, a da dešavanja u tom programu komentariše sa svojim brazilskim pratiocima. Kako bi uskladio vremenske zone, ostaje budan skoro do jutra, pa su tako neki od njegovih tvitova pisani skoro u četiri sata iza ponoći.

Kada ne gleda rijaliti, Nejmar igra video-igre. Iako klub pokušava da ga zaštiti i objasni javnosti da u njegovom ponašanju nema problema, francuski mediji navode da je velika fudbalska zvijezda nekoliko puta igrala ''Kaunter Strajk'' sve do ranih jutarnjih časova. Ni to nije pomoglo za oporavak od povrede.

Prve procjene Nejmarove povrede najavile su da bi on mogao već tokom marta ponovo na teren, ali se situacija komplikuje. Brazilac nije u potpunosti posvećen oporavku. 

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC