• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa hoće trenera mlađeg od Mesija: Laporta zove - njemu se ne ide!

Autor 000

Neobičan plan povratnika u fotelju predsjednika.

 Barselona Đoan Laporta želi Julijana Nagelsmana za trenera Izvor: Tanjug/AP/Christophe Ena

Mjesec dana je mlađi od Lionela Mesija, a novi predsjednik katalonskog tima ima ideju da bude trener koji će Argentinca povesti do novih velikih uspeha sa Barselonom. Naravno, riječ je o Julijanu Nagelsmanu.

Najtalentovaniji trener u evropskom fudbalu, čovjek koji trenutno vodi Lajpcig, ranije je odbijao velike klubove i bogate ponude, ali možda je vrijeme za korak naprijed. Odnosno, odlazak iz Bundeslige i izlazak iz zone komfora.

Đoan Laporta kaže - Julijan Nagelsman je prvi pik Barselone da narednog ljeta postane trener španske ekipe. A šta kaže Julijan?

''Barselona? Bilo bi previše da mi smetaju takve glasine. Sve što mogu da kažem je da imam ugovor do 2023. godine. Ali, znate, u fudbalu stvari funkcionišu... Selili su me u Totenhem, Real Madrid, Bajern, sada je na redu Barselona. Laskaju mi takve stvari, ali to nije ništa važno. Ti klubovi imaju trenere koji rade sjajan posao'', rekao je Nagelsman.

Mladi njemački stručnjak ranije je bio poznat po izjavi se neće preseliti u Madrid i preuzeti Real jer je još rano za njega u tako velikom klubu. Možda je Barselona prihvatljivija...

''Shvatam da je ovo medijima zanimljivo i da zato potenciraju tu priču. Ne ljutim se. Ipak, bilo bi nepoštovanje mojih kolega kada bih detaljnije pričao o tome'', zaključio je Nemac.

Nagelsman će danas popodne voditi ekipu RB Lajpciga u derbiju kola Bundeslige protiv Ajntrahta iz Frankfurta. Biće to nova prilika da se minhenskom Bajernu primaknu na samo dva boda zaostatka.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC