• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se trese, Zidan potvrdio - Real želi Ronalda! Moguć je spektakularan povratak, Francuz otkrio detalje

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svi bruje o tome, a čekao se i on da kaže šta ima

 Zinedin Zidan  - Real Madrid želi Ronalda Izvor: Profimedia

Nagađanja španskih medija o povratku Kristijana Ronalda u Real Madrid prokomentarisao je i proslavljeni trener "kraljevskog kluba".

Čuveni Portugalac našao se na meti napada nakon što je Juventus ispao iz Lige šampione. Mnogi ga vide kao glavnog krivca za neuspjeh "stare dame", jer je mnogo plaćen, a nedovoljno doprinosi.

Nakon ispadanja iz Lige šampiona od Porta, španski mediji objavili su da je Ronaldo već u pregovorima za starim klubomgdje je igrao najbolji fudbal u karijeri. Španci su naveli da je Kristijanova velika želja da ponovo obuče Realov dres, a legendarni Zinedin Zidan je spreman da ga dočeka.

Trener kluba iz Madrida potvrdio je da ima neke istine u tome da u Realu razmišljaju o tome da se prva zvijezda Juventusa vrati u bivši klub.

"Da, može biti, poznajemo Kristijana, znamo ko je on i šta je sve ovdje radio. Ali sada je igrač Juventusa i moramo to da poštujemo", poručio je Zidan, ali dodao da je imao sreću što je trenirao slavnog Portugalca..

"Vidjećemo kakva je budućnost. Imao sam sreće da ga treniram i on je impresivan. Trenutno ipak pomaže Juventusu", jasno je istakao francuski trener za "Skaj".

Ronaldo je u nedjelju pokazao zašto je Juventusova glavna zvijezda, protiv Kaljarija je postigao het-trik i bar u italijanskom prvenstvu poveo "staru damu" do pobjede. Ipak, nagađanja ga ipak sve više približavaju španskom gigantu Real Madridu.

 (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC