• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković o planovima na čelu FSBIH: Infrastruktura, VAR, podrška projektima FSRS...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi predsjednik Fudbalskog saveza BIH Vico Zeljković u kratkom razgovoru za MONDO govorio o planovima i projektima koje namjerava da realizuje kao prvi čovjek bh. fudbala.

 BNovi predsjednik FSBIH VIco Zeljković planovi Infrastruktura VAR Premijer liga BIH, FSRS Izvor: Anadolija/Elman Omić

Dosadašnji predsjednik FSRS izabran je na današnjoj skupštini FSBIH , dok su za njegove potpredsjednike izabrani Ivan Beus i Irfan Durić.

Možda će vas zanimati

 Novi predsjednik FSBIH u kratkom razgovoru za MONDO zahvalio se delegatima na izbori i jednoglasnoj podršci, što kako je istakao, mnogo znači daje težinu, te rekao da će se truditi da opravda povjerenje.
Potom se osvrnuo da planove i projekte koje namjerava da realizuje na čelu FSBIH.

"Puno je toga što želimo da radimo, a akcenat će sigurno biti na infrastrukturi. Ono na čemu ćemo raditi je 12 terena sa hibridima za Premijer ligu BIH čime želimo da podignemo kvalitet", rekao je Zeljković, a onda najavio još jednu veliku stvar:  "Naša namjera i plan je takođe i uvođenje VAR-a u Premijer ligu BIH“.

"Kad je u pitanju saradnja sa UEFA i FIFA to ćemo da jačamo, da gradimo još bolje odnose, kako bismo što više projekata ovih organizacija mogli da realizujemo. Sigurano je da će naša biti usmjerena i ka razvoju ženskog fudbala i futsala“, rekao je Zeljković.

On je istakao da će se sada promijeniti i odnos FSBIH prema FSRS, čiji je takođe predsjednik, jer je dosad podrška entitetskom savezu bila skromna.

"Ono što je najbitnije za Fudbalski savez RS i entitet iz kojeg dolazim, sada ćemo imati mogućnost da bolje radimo na određenim projektima i da bolje rasporedimo neke stvari. Dosada je bilo skromno što se tiče pomoći prema Fudbalskom savezu RS i to će se morati promijeniti. Neće biti lako, ali sigurno da će biti puno načina. Prijedlozi iz FSRS za infrastrukturu imaće sigurno maksimalnu podršku FSBIH", zaključio je Zeljković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC