• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće još potpisa u Partizanu - obećao direktor: Vezista produžio ugovor, ali to je samo početak!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor otvoreno o rezultatima kluba, Ivici Kralju, produžavanju ugovora...

 FK Partizan Zdjelar novi ugovor Vazura biće još potpisa Izvor: MN PRESS

Partizan uradio veliki posao, a Saša Zdjelar potpisao ugovor na još dvije godine sa crno-bijelima!

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura danas je stavio paraf na novi dvogodišnji ugovor prvotimca Partizana, Saše Zdjelara. Vijest dana u fudbalskom klubu Partizan donijela je i intervju generalnog direktora.

Možda će vas zanimati

Ujedno Vazura je za sajt kluba govorio o potencijalnim novim potpisima u Humskoj, dolasku Ivice Kralja na mjesto rukovodioca skauting službe, kao i o pobjedničkom nizu crno-bijelih.

''Zadovoljstvo je danas i meni i upravi, a nadam se i Saši, kome je ugovor isticao u junu, što smo potpisali novi ugovor. Saša nastavlja sa svojim profesionalnim obavezama u klubu, od skoro je i kapiten, i mogu reći da je opravdao sve ono što smo i mi i navijači očekivali od njega. Saša nije ni u jednom trenutku želio da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe taj trenutak, i klub i on zaraditi. U posljednje vrijeme pruža takve igre da je on okosnica i lider našeg tima'', ističe Vazura.

Možemo li u nekom skorijem periodu očekivati i nove potpise?

''Da, u sljedećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističe ugovor, i koji će produžiti ugovor u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je trenutno prvi, kao jedan od, za nas, trenutno najbitnijih igrača jer spremamo ekipu za sljedeću sezonu i moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi'', razjasnio je Vazura.

Partizan u subotu igra posljednju utakmicu pred reprezentativnu pauzu, sa ekipom OFK Bačke, a trenutno ima niz od 17 pobjeda. Kako klupski čelnici gledaju na to?

''Naravno da smo zadovoljni. Vide se rezultati rada od dolaska novog trenera. Ekipa djeluje dosta ozbiljno, igramo jedan čvrst, dobar fudbal, a u posljednje vrijeme dajemo i mnogo golova. Žao mi je što nema publike na stadionima da mogu da uživaju u ovom fudbalu, ali nadamo se da će ova situacija proći uskoro i da će se navijači vratiti na stadion. Nadamo se, naravno da će taj niz da se nastavi i dalje'', istakao je generalni direktor.

Jedna sjajna vijest za sve navijače crno-bijelih nedavno je obišla javnost. Ivica Kralj ponovo je u Humskoj. Jutros je odradio prvi sastanak, a u narednom periodu biće posvećen omladinskoj školi.

''Ivica Kralj postao je rukovodilac skauting službe. Vratili smo još jednu legendu i nadamo se da neće biti jedini koji se vratio. Naša omladinska škola je, kao što svi znaju, jedna od najboljih u Evropi i moramo konstantno da obnavljamo kadar kako bismo imali rezultate. Ti rezultati se vide i u prvom timu gdje mali Jović već postaje standardni igrač, a Popović je na golu. Svake sezone promovišemo nekog mladog igrača u prvi tim i nadam se da ćemo nastaviti tako, i još bolje, sa Ivicom Kraljem.

Na utakmici protiv ekipe Rada, čak 8 igrača iz Partizanove omladinske škole je završilo utakmicu. To je podatak koji je za ponos svima u Humskoj.

''Nadam se da ćemo nastaviti u tom smjeru. Predstoji nam težak prelazni rok, ovo sada je priprema za njega. Vidjećemo ko od igrača ostaje, ali pokušavamo da što više igrača sačuvamo i da se kvalifikujemo za evropsko takmičenje koje nam slijedi i, naravno, da dovedemo ovu sezonu do kraja što je bolje moguće'', zaključio je Miloš Vazura.

Partizan je trenutno drugoplasirani tim Superlige Srbije, sa devet bodova manje od najvećeg rivala, Crvene zvezde. Ekipa Aleksandra Stanojevića izborila je plasman u polufinale Kupa Srbije, gdje će pokušati da vrati trofej koji je osvajao četiri puta u posljednjih pet godina.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC