• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igraju dobru košarku, Borac i trener Marinović su za respekt!" Čačani su novi ABA izazov za Igokeu

Autor Dragan Šutvić

Bodovi su od velikog značaja i jednima i drugima - Borcu u borbi za opstanak, a Igokei na putu ka doigravanju za šampiona regionalnog takmičenja

 ABA liga 22. kolo Borac Igokea najava Izvor: FIBA

Predstojećeg vikenda je pred košarkašima Igokee novi ABA izazov.

Aktuelni bh. šampion, koji je ravnopravan kandidat za plasman u plej-of, gostovaće u Čačku ekipi Borca, kojoj je primarni cilj opstanak u elitnom jadranskom rangu.

Možda će vas zanimati

Čačani su u prošlom kolu napravili veliki korak ka tom cilju deklasiravši Krku u Sloveniji (74:94), a o koliko kvalitetnom timu se radi, dovoljno govori podatak da su ove sezone dva puta uspjeli da trijumfuju nad ekipom Partizana.

"Očekuje nas teško gostovanje u Čačku, uzimajući u obzir put od sedam sati do tamo i samo stanje u kojem se nalazimo poslije ovog zgusnutog rasporeda i samih putovanja. Pokušao sam, međutim, da se što bolje regenerišemo, da odmorim tim što je moguće bolje i koliko je bilo vremena da se spremimo za utakmicu u Čačku. Borac je tim koji igra dobru košarku i koji želi ove sezone da izbori opstanak u ABA ligi. U prošlom kolu su ubjedljivo pobijedili Krku u Novom Mestu i puni samopouzdanja ulaze u utakmicu, uz želju da što je moguće prije obezbijede opstanak u ligi. Kao trener respektujem taj tim i rad kolege Marinovića. Igraju dobru košarku većim dijelom sezone možda u nekim momentima nisu imali ni sportske sreće. Nama ostaje da se kroz ovih par treninga što bolje spremimo za Borac, da uočimo neke njihove slabosti, spremimo se za neke stvari koje dobro rade. Nadam se da ćemo, ako budemo imali ozbiljan pristup, ako odgovorimo svim zadacima koje stavimo ispred sebe, ostvariti povoljan rezultat", rekao je trener Igokee Bajić na konferenciji za novinare.

ABA LIGA – 22. kolo

Petak:

Split – Mega (16.00)

FMP – Cibona (18.00)

Subota:

Partizan – Mornar (17.00)

Borac – Igokea (19.00)

Cedevita Olimpija – Zadar (21.00)

Nedjelja:

Budućnost – Crvena zvezda (21.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Moj Baja, svi su za respekt osim tebe! Seoski trener u seoskom klubu. Vidjećeš moj Baja kad dodje do promjene vlasti, kad nestane novca kakve rezultate ćeš moći napraviti.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC