• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisuju dva napadača! A Dinamu svaka čast... Stanojević obradovao navijače Partizana pred pauzu!

Autor 000

Trener crno-bijelih govorio i o sankcionisanim igračima.

 FK Partizan Dva napadača stižu dba napadača Izvor: YouTube/FK Partizan BG

Partizan je nanizao 17 uzastopnih pobjeda i ne namjerava da se zaustavi na tome.

Crno-bijeli su u stalnoj potjeri za Crvenom zvezdom, koja je na samo dva vezana trijumfa manje, a u posljednjem kolu pred odlazak na reprezentativnu pauzu igraju protiv najslabije plasiranog tima domaćeg prvenstva - OFK Bačke.

"Želimo da nastavimo u ovom ritmu. Hoćemo da damo veliki fokus ovome iako su igrači mislima na pauzi, mora maksimalna pozornost i sa najjačim timom idemo u goste", rekao je Stanojević.

Trener crno-bijelih se pred meč u Bačkoj Palanci (subota, 15.00) osvrnuo i na sankcionisanje mladih fudbalera Partizana koji su zbog nezalaganja na prijateljskoj utakmici protiv "beogradskog zonaša" suspendovani do daljeg.

"To su normalne stvari, definisali smo način funkcionisanja ovde, ne radimo to zbog ovog ili onog razloga, nego je to sistem vrednosti koje moramo da poštujemo", rekao je Stanojević.

"Nije to ništa senzacionalno", dodao je trener Partizana i rekao da ne bi da poredi tu situaciju sa onom od prije 10 godina kada su zbog sličnih stvari kažnjeni Marko Šćepović i Nemanja Tomić.

"Ne smijete nikad da budete nonšalantni i uvijek to govorim, znate kakva je čast da nosiš dres Partizana, moraš da igraš s posebnom emocijom, mora svako da ide u tom pravcu i to su pravila koja moraju da idu u tom pravcu".

O PIKSIJU

"Reprezentacija Srbije? Velika su očekivanja, želim novom selektoru da s pozitivnom energijom uđe u ritam, jedva čekam da vidim kako ćemo igrati. Zanima me formacija, ali i stil".

Komentarišući prvenac Žan-Kristofa Bajbeka rekao je da kod njega "nema garancija" i da je svaka utakmica novo dokazivanje, a poručio je da na ljeto stižu pojačanja u napadu.

"Želja nam je da otkupimo Holendera, a znamo tačno koga hoćemo na ljeto kada je u pitanju napadač za ljeto. Imaćemo još razgovora sa igračima koji su nam zainteresovani, očekujemo da se u junu, možda i ranije to da se završi", objasnio je Stanojević.

Novinari su upitali i trenera Partizana da prokomentariše veliki uspjeh Dinama koji je pobijedio Totenhem, odnosno da li tako nešto može da se desi i srpskim klubovima.

"Pratio sam naravno, svaka im čast, šta reći, prvenstveno za igru, rezultat za sebe govori. Naravno da mislim da možemo i mi tako, izjednačavaju se neke stvari, Liga šampiona je nešto iznad, ali u ovom takmičenju možete sa svima da igrate", zaključio je on.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC