• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj! Milojević otišao iz Al Ahlija: Rastanak nije bio idiličan, ali jedna stvar je jasna - Srbin više neće voditi klub!

Autor Dragan Šutvić

Očekivani ishod, ali ružni dio priče tek slijedi

 vladan-milojevic-otisao-nece-vise-voditi-al-ahli-otkaz-raskid-saudijska-arabija Izvor: MN PRESS

Nije se lijepo završila epizoda Vladana Milojevića u Saudijskoj Arabiji. Poslije serije poraza i navodnog sukoba sa upravom kluba, srpski trener je napustio Al Ahli.

Kako pišu tamošnji mediji, on neće više voditi klub iz Džede. Lokalni Skaj sports upitao je navijače kako komentarišu njegov boravak u klubu, i ti odgovori su uglavnom bili jako pozitivni, na strani trenera, a protiv uprave.

"Dobar trener, ali je vodio mali klub"; "solidan trener, ali kako da radi u ovim uslovima?" i slični odgovori uglavnom dominiraju.

Milojević je navodno tražio da mu uprava isplati tri zaostale plate, što se nije desilo, zbog čega je održan sastanak, koji nije donio rkešenje. Al Ahli je htio da se ugovor raskine "sporazumno", odnosno da ne plati ništa srpskom treneru, na šta on nije pristao.

Ostaje sada da se vidi kakvo su rješenje za rastanak pronašli, odnosno da li je nađeno ikakvo rešenje ili će Milojević morati sudskim putem da traži potraživanje.

Al Ahli je trenutno u seriji od pet vezanih poraza, a mediji u Saudijskoj Arabiji pisali su da Milojevića poslije ovoga čeka posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odnosno u Al Ainu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC