• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" će protiv svjetskih šampiona igrati kompaktno, agresivno i jako: Pjanićev jubilej protiv "trikolora"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U odsustvu selektora Bosne i Hercegovine Ivajla Peteva, koji je pozitivan na korona virus, "zmajeve" će protiv Francuske voditi njegov pomoćnik Elvir Rahimić.

 BiH - Francuska, press, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Na konferenciji za novinare u Sarajevu, Rahimić je rekao da svi znaju protiv koga igraju, protiv najbolje reprezentacije na svijetu.

Možda će vas zanimati

"Znamo protiv koga igramo, protiv najbolje reprezentacije na svijetu. Imamo svoje zamisli, ali dosta toga zavisi i od protivnika. Teško je igrati napadački protiv Francuske i najvažnije je da igramo kompaktno, agresivno i jako i nadamo se pozitivnom rezultatu", izjavio je Rahimić i dodao da se već zna sastav za srijedu uveče.

On je rekao da je hendikep ekipe što je selektor BiH Ivajlo Petev pozitivan na korona virus, ali da su svi ostali zdravi.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaler BiH Miralem Pjanić istakao je da ih očekuje teška utakmica, te da svi znaju kvalitete Francuske na terenu, ali da i njegovi saigrači znaju "kako će i šta će", prenijela je agencija "Anadolija".

"Neće biti lako, ali moraćemo biti sigurni u sebe",dodao je Pjanić, koji će sutra upisati 100. nastup za reprezentaciju BiH.

"Za mene je to važna utakmica i jubilej o kojem nisam mogao da sanjam. Moj san će sutra postati stvarnost, jer sam kao dijete s ocem prelazio hiljade kilometara da bih gledao naše 'zmajeve'. Sutrašnji meč posvećujem porodici i prijateljima i svima koji su mi pomogli da igram za BiH. Nadam se da će naša zemlja u budućnosti imati još mnogo svijetlih trenutaka", naveo je Pjanić.

Utakmica trećeg kola grupe D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Katar 2022" između Bosne i Hercegovine i Francuske zakazana je za sutra, 31. mart, na stadionu "Grbavica" sa početkom u 20.45 sati.

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC