• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar otkrio tajnu srpske reprezentacije: U toj sobi nema mobilnih telefona, interneta i mnogo se laže!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski golgeter otkrio detalje koje nismo znali o "A" selekciji Srbije! "Ukratko, mnogo se laže!", rekao je Mitrović kroz osmijeh.

 Kvalifikacije za SP: Trijumf Norveške protiv Crne Gore u Podgorici -Fudbalska reprezentacija Crne Go Izvor: FSS

Aleksandar Mitrović već nekoliko puta ističe da je atmosfera u nacionalnom timu Srbije nikad bolja, a sada znamo i detalje zašto je tako. Razlog je društvena igra koju igraju reprezentativci Srbije!

Možda će vas zanimati

Mobilni telefoni imaju sve manju ulogu u nacionalnom timu, a ''Mafija'', kako se zove igrica koju igraju, omiljena je među fudbalerima Srbije. Za zvanični Youtube kanal FSS Mitar je govorio o toj igri neprestano se smijući.

Pravila nismo do kraja shvatili, ali znamo da je proslava golova u Azerbejdžanu bila posvećena upravo satima koji su provedeni zajedno, u grupi, dok se reprezentativna selekcija zabavljala.

''Imamo neku igru koju igramo, cijela svlačionica. Igra se zove 'Mafija'. Jako je komplikovano, ali smo svi u toj grupi i dogovorili smo se da zajedno proslavimo gol'', počeo je da priča Aleksandar Mitrović.

Na pitanje da dočara neke detalje, Mitar je ostao "zakopčan". Doduše, saznalo se da se u toj igri mnogo laže!

''Imaš bandite, advokate, detektive, šta još... Svako dobija po kartu, treba da se nađu banditi... Jako je komplikovano. Dosta se laže! Jako je zanimljiva igra i što nas više ima to je zanimljivije. Svaki dan igramo, poslije ručka i večere, igramo i u avionu. Dvadesetak igrača igra konstantno. Jako je dobra za atmosferu''.

Ovaj vid zabave zamjena je za korišćenje mobilnih telefona, koji imaju sve manje ulogu u nacionalnom timu. Očigledno je to sjajno rješenje da atmosfera bude prava, a rezultati odlični.

''Izbacili smo telefone. To je uglavnom neka soba gdje nema interneta, da ne mogu da se kuckaju poruke. Ovo je 'old skul', što bi se reklo. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna'', zaključio je napadač Fulama. 

"Orlovi", šta god da radite, samo tako nastavite!

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC