• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Srbiju ne postoji predaja: Selektor Piksi Stojković ponovio poruku - ''Uvijek na pobjedu, idemo na prvo mjesto!''

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Krupne riječi čovjeka koji reprezentaciji Srbije unosi novi život.

 dragan-stojkovic-piksi-izjava-azerbejdzan-srbija-kvalifikacije-fudbalska-reprezentacija Izvor: MN PRESS

Srbija je uradila veliki posao u Azerbejdžanu. Pobjeda 2:1 protiv rivala koji je i defanzivno orijentisan pokazala je neke nove kvalitete Srbije, a Dragan Stojković Piksi zadovoljan je urađenim.

Možda će vas zanimati

Ponovo je blistao Aleksandar Mitrović koji je sa dva gola donio nova tri boda. Njega je srpski selektor posebno pomenuo, ali je priča ponovo tekla u dobro poznatom pravcu. Piksijeva Srbija će se boriti za pobjede i igraće za prvo mjesto u grupi, ponovio je nekadašnji igrač niškog Radničkog i Crvene zvezde.

Selektor Srbije znao je da će meč u Bakuu biti težak za nacionalni tim.

''Najvažnije je da smo osvojili tri boda. To smo željeli. Znali smo da će biti ekstremno teško, za to smo se pripremili. Drugo poluvrijeme je pokazalo da stvari mogu da odu drugim tokom. Čestitam igračima na jakom karakteru i na tome što su vjerovali da možemo do drugog gola. Mislim da smo apsolutno zaslužili jer smo pokazali da smo bolja ekipa od Azerbejdžana'', rekao je Piksi.

Postoji jedna riječ u reprezentciji Srbije koja je prethodnih godina mogla da se čuje, ali je sada zabranjena...

''U svakoj utakmici moramo ovako da igramo, da se ne predajemo. Ne koristimo riječ predaja, ona ne postoji. Svaka utakmica će biti teška. Vjerujemo da možemo da napravimo dobar rezultat. Ovo je put kojim moramo ići. Imam satisfakciju jer igrači dolaze umorni, iz teških prvenstava, ali pokazuju želju da kvalifikacije budu onakve kakve želimo. Radimo na mentalitetu i karakteru. Za ovako kratko vrijeme koje imamo, moramo da budemo zadovoljni.

Reprezentacija Srbije ima dobru polaznu tačku i do kraja kvalifikacija, kako se sada čini, boriće se za prvo mjesto i direktan odlazak na Mundijal.

''Učinićemo sve da ostanemo na vrhu. Vjerujemo da možemo i to niko ne može da nam oduzme. Nemojte da očekujete da će neko ovakve mečeve dobijati tri, četiri ili pet razlike. Biće teško, ali ovakva pobjeda je zaslužena. Mislim da su i izmjene doprinijele tome da ponovo izgradimo naš ritam igre. Gol je došao kao kruna, a Mitrović ima fantastičan skor'', zaključio je Stojković.

Barem dok Portugal večeras ne odigra meč trećeg kola, srpski nacionalni tim će biti lider kvalifikacione grupe ta Mundijal u Kataru. Srbija je u prve tri runde osvojila sedam od maksimalnih devet bodova.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC