• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi hoće da kupe Holanda, Rajola obilazi cijelu Evropu: Barselona, Madrid pa London!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi Norvežanin već je viđen kao Realovo pojačanje, ali...

 erling braut holand transfer barselona real mančester junajted siti Izvor: TANJUG/POOL VIA AP/BERND THISSEN

Fudbalski svijet pogođen je kao gromom kada se juče pojavila informacija da su Mino Rajola i otac Erlinga Braut Holanda u Barseloni! Snimljeni su na aerodromu, a više nema dileme, bili su na razgovoru sa Đoanom Laportom.

Ipak, to nije sve što nam je namazani Rajola pripremio. Juče u toku dana napustili su Barselonu i posjetili Madrid, gdje su razgovorali sa Florentinom Perezom, a danas je na programu Engleska!

Možda će vas zanimati

 Kako se može čuti iz dobro obaviještenih izvora, jedan od superagenata evropskog fudbala odlučio je da sasluša sve moguće ponude za napadača Borusije iz Dortmunda. I one u Engleskoj, a ima nekoliko timova koji bi mogli da se uključe.

Nakon Barselone i Real Madrida, čije je ponude i planove za narednih nekoliko godina Rajola saslušao, Holandovog oca odveo je u London. Poseta prestonici Engleske vjerovatno će trajati nešto duže, jer bi u ovom gradu mogli da saslušaju ša sve o ubojitom napadaču misle Čelsi, Mančester siti, Mančester junajted i Liverpul!

Engleski klubovi nemaju status Barselone i Reala u trenutnoj fudbalskoj podjeli, ali imaju neke druge sitnice. Posebno dva tima iz Mančestera. Junajted će vjerovati u Ole Gunar Solsjkera sa kojim je Holand već sarađivao, dok će Siti igrati na kartu oca jer je Alf Inge Holand tri godine bio prvotimac Građana.

Jedina četiri engleska tima koja bi, eventualno, mogla da priušte buduću zvijezdu evropskog fudbala pričaće sa Rajolom i starijim Holandom, a avantura po Evropi nastaviće se i dalje. Neki drugi izvori tvrde da će Rajola uskoro posjetiti i Pariz i to ne turistički.

Ipak, španski mediji pišu da ovi sastanci neće imati preveliku ulogu. Iako porodica Holand želi da sasluša sve moguće ponude i da vidi kakav plan sa talentovanim fudbalerom ima svaki od timova, Real je najbliži potpisu. Ako je vjerovati Đozepu Pedrelolu, posao je već gotov!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC