• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi uradio sjajan posao: Dejan Stanković čestitao svom kapitenu - selektore, bravo!

Autor Dragan Šutvić

"Želim mu puno sreće", rekao je Zvezdin trener

 dejan-stankovic-dragan-stojkovic-piksi Izvor: Profimedia/Electronic image

Dejan Stanković debitovao je za reprezentaciju SR Jugoslavije 1998, u vrijeme kada je kapiten bio Dragan Stojković Piksi.

Sadašnji trener Crvene zvezde te godine je počeo veliku karijeru u "A" selekciji i sabrao čak 103 nastupa za nacionalni tim koji sada vodi upravo njegov prvi kapiten - Piksi.

Naravno, Stanković je pratio mečeve reprezentacije i poslao poruku čestitke svom nekadašnjem saigraču, kao i desnom beku koga trenira u Zvezdi.

Možda će vas zanimati

"Svi igrači su se vratili poslije obaveza u reprezentaciji i skoro svi su zdravi. Drago mi je da su zadovoljni svojim nastupima za nacionalne timove. Kanga i Ben su napravili lijepe istorijske uspjehe za svoje države. Takođe, drago mi je zbog Gajića koji je debitovao za 'A' selekciju i odigrao jednu dobru utakmicu. Vratio se sa puno elana iz naše reprezentacije, što je još jedan dokaz da je Dragan Stojković Piksi uradio odličan posao sa timom i na tome mu čestitam. Želim mu puno sreće u nastavku kvalifikacija. Takođe, ekipi su se priključili Borjan i Gavrić. Ulazimo sa jednom lijepom atmosferom u pedesetak dana završnice, gdje možemo dosta toga da dobijemo", rekao je trener crveno-bijelih uoči gostovanja Napretku u subotu.

Stanković je podsjetio da je poslednji put kada je bio u Kruševcu Crvena zvezda 2012. osvojila Kup, a on je pratio taj meč u društvu kumova - Marka Pantelića i Siniše Mihajlovića.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC