• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Partizana imaju poruku pred derbi: Adrenalin radi, jedva čekaju da počne, na "Marakanu" se ide po pobedu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igrači Partizana najavljuju 164. derbi protiv Crvene zvezde.

 crvena-zvezda-partizan-uzivo-prenos-veciti-derbi-superliga-link-youtube-stream-holender-zdjelar Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su uspeli u svojoj nameri - u perfektnoj formi dočekuju 164. "večiti" derbi i na stadion "Rajko Mitić" u sredu stižu sa 19 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Da priču zaokruže na 20 trijumfa u nizu, moraće da savladaju najžešćeg rivala, ali i da im se tako približe u vrhu tabele Superlige.

Možda će vas zanimati

Najveći meč srpskog fudbala jedva čekaju i prvotimci Partizana Saša Zdjelar, Aleksandar Miljković i Filip Holender.

"Derbi bez publike je drugačijeg sadržaja, sa navijačima je to potpuno drugačija utakmica. Ali, ko se brže i bolje privikne, taj pobeđuje“, rekao je Zdjelar u razgovoru za klupski sajt.

Partizan ima devet bodova zaostatka za Zvezdom i voleli bi da makar koliko-toliko udrmaju velikog rivala eventualnom pobedom na njihovom terenu. Zbog toga, ide se samo na pobedu.

"Svaki derbi je novo dokazivanje, nova utakmica, nešto novo. Ova utakmica je mnogo bitna za nas. Posle 19 pobeda u 19 utakmica želimo da nastavimo taj niz. Igramo stvarno dobar fudbal, kako mi tako i oni, pa stvarno jedva čekam utakmicu, daćemo sve od sebe da mi izađemo kao pobednici", ističe Zdjelar.

U oba tima je trenutno na snazi niz od 17 uzastopnih pobeda u Superligi, što je najviše u Evropi, pa će i navijači očekivati odličnu utakmicu.

"U dobrom raspoloženju čekamo meč, imamo dobar period iza nas, ali derbi je specifična utakmica, pokazalo se i kroz istoriju da je forma nebitna, bitni su detalji, sitnice koje mi imamo kao tim. Idemo tamo i očekujem pobedu, naravno", istakao je Miljković.

Među igračima Partizana će na terenu biti i jedan debitant u derbijima. Filip Holender jesenas nije igrao u remiju u Humskoj (1:1) jer je kasno stigao u redove crno-belih.

"Fantastičan je osećaj (pred utakmicu, prim.aut), kao što sam i znao. Ovo je najveća utakmica za Partizan, za klub i navijače, tako da jedva čekam da počne. Postoji adrenalin, pričam sa igračima, ali nisam toliko mlad u fudbalu, imam iskustva sa velikih utakmica, mada je ova posebna. Gledamo snimke sa prethodnh derbija, pogotovo sa navijačima, kojih nažalost neće biti, ali ogromna utakmica je pred nama. Očekivanja su uvek pozitivna, idemo na pobedu, ali i protivnička ekipa ima sjajan niz kao mi, tako da bolji će pobediti", navodi Holender.

Meč Crvena zvezda - Partizan igra se u sredu 7. aprila od 18.00 časova.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC