• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradonu ćerke potkradale i koristile, umro je u samoći! Advokat ispričao strašne detalje o životu fudbalske legende

Autor Dragan Šutvić

Nisu bile uz njega posljednjih godina

 dijego-maradona-cerke-kradja Izvor: Rodrigo Abd/AP, Tanjug/AP/Rodrigo Abd

Svijet je bez fudbalske legende ostao prošle jeseni, a i danas mjesecima nakon smrti Dijega Maradone otkrivaju se malo poznati detalji o njegovim posljednjim godinama života.

Nedavno su ćerke "El Pibea" predvodile marš u Buenos Ajresu gdje su tražile pravdu za "ubistvo" njihovog oca jer vjeruju da su za Maradoninu smrt krivi ljekari.

Možda će vas zanimati

Ipak, advokat slavnog Dijega Matijas Morla otkrio je da Dalma i Đanina nisu bile uz svog oca posljednjih sedam godina, a glavni razlog tome je taj što su krale od njega!

"Maradona je volio bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine. Ojsećao je da su ga izdale i pokrale. Sa njim sam bio posljednjih sedam godina, u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na dan Božića nisu pozvale", izjavio je Morla u intervju za kanal "Amerika".

Advokat je naveo i to da mu nikada nije bilo jasno zašto je Maradonina ćerka svom djetetu dala ime Dijegovog najvećeg rivala.

"Zar niste svi vidjeli koliko je Dijego bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga, Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija. Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći", poručio je advokat koga su Dijegove nasljednice napale nakon očeve smrti.

"Da su Maradonu uspjeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Djevojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale", objasnio je Morla.

Takođe, ispričao je i da je fudbalsku legendu do kraja života mučila neuzvraćena ljubav.

"Alkohol mu je bio bijeg od stvarnosti. Kada ga je Rosio ostavila, to nije znao da prevaziđe. Bio je opsjednut njom, to ga je ubilo. Pitate me šta ga je ubilo, ja vam kažem, Rosio Oliva, karantin i medicinski dio koji je pod istragom. Situacija da je bio zaljubljen u ženu koja ga nije voljela ga je jako boljela", zaključio je Maradonin advokat.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC