• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Albanija i Mađarska kvalitetne provjere za nas": Pred bh. fudbalerkama dva ispita pred buduće kvalifikacije

Autor Dragan Šutvić

Termini utakmica su 9. i 13. april

 fudbal bih zmajice albanija mađarska Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Fudbalske reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici i počele pripreme za prijateljske susrete sa Albanijom i Mađarskom.

Možda će vas zanimati

"Pred nama su dvije test utakmice sa Albanijom i Mađarskom i to će biti veoma kvalitetne provjere. Pozvali smo 25 igračica, a osim Melise Hasanbegović i Minele Gačanice sve nastupaju u našoj zemlji. Cilj ovog okupljanja je da provjerimo sve mlade igračice kako bismo što bolje selektirali 'A' tim za nove kvalifikacije. Važno nam je da igračice koje su manje igrale u prošlom ciklusu dobiju minutažu i pokažu svoj kvalitet. Nećemo zanemariti rezultat jer uvijek želimo da pobijedimo, ali najbitnije u ovom trenutku je da provjerimo sve igračice“, izjavila je Samira Hurem, selektorka BiH.

I reprezentativka BiH Dajana Spasojević je prije današnjeg treninga izjavila da smatra da predstojeće dvije provjere biti kvalitetne.

"Nakon dužeg vremena ponovo smo na okupu i tu su većinom igračice iz našeg prvenstva. Očekuju nas dobre provjere protiv kvalitetnih ekipa. Biće ovo odlična prilika za mlađe igračice da pokažu šta znaju, ali i nama iskusnijim da se dodatno uigramo pred obaveze koje nam slijede", kazala je Spasojević.

Utakmica sa Albanijom igra se 9. aprila u 16 sati u zeničkom Trening kampu FS BiH, a sa Mađarskom četiri dana poslije u Telkiju.

(mondo.ba/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC