• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajloviću propao posao zbog navijača i kukavica: Nije se plašio da preuzme velikana, ali mu bivši klub nisu oprostili!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Imali su plan sa srpskim stručnjakom, ali...

 sinisa-mihajlovic-bolonja-roma-serija-a-trazili-ga-ponuda Izvor: Profimedia/ LaPresse/ Massimo Paolone

Dve sezone je, odmah nakon odlaska iz Crvene zvezde, Siniša Mihajlović proveo u Romi. Ali, u Laciju je stekao ugled, veliko fudbalsko ime, osvajao i važne trofeje. To je bila jedna od prepreka kada je trebalo da preuzme ''Vučicu''.

Možda će vas zanimati

Nije se plašio Siniša Mihajlović, nekadaššnji fudbaler oba rimska kluba, ali jesu ljudi koji su hteli da ga angažuju. Zbog pritiska navijača srpski trener nije se u leto 2019. godine preselio u glavni grad Italije.

Sada, po njegovim rečima, to više nije ni opcija. Srećan je u Bolonji i ne zanima ga Roma, protiv koje treba da igra u prvenstvu. 

''Bilo je puno kontroverzi i nije im baš bilo lako da izaberu menadžera koji ima prošlost u Laciju. Ja se nisam plašio. Preživeo sam dva rata, zar mislite da takve stvari mogu da me uplaše. Uvrede ne mogu da me sruše, pitanje je da li išta može da me poremeti. Nisam hteo da započnem tu avanturu jer su se oni koji su me tražili plašili šta bi moglo da se desi. Trebalo mi je malo vremena da pređem preko toga - hvala, više nisam dostupan, radim u Bolonji i zadovoljan sam'', objasnio je Mihajlović.

Navijači Rome vređali su ga nekim vrlo ružnim transparentima ispred stadiona i njegove porodične kuće, ali njega to nije poremetilo. Zapravo je zbog pritisaka klub odustao od njega. A ponuda je bilo i sa drugih strana.

''Nakon sezone 2018/19 telefon je počeo da zvoni. Juventus po drugi put, nakon što je raskinuo sa Alegrijem. Izabrali su Sarija. Pojavio se i Rim kao opcija... Roma je bila u problema sa odlaskom De Rosija, uskoro je i Toti napustio klub. Bili su u neredu'', navodi srpski stručnjak.

Mihajlović je u januaru 2019. godine preuzeo Bolonju, kojoj je doneo opstanak u Seriji A. Odmah narednog leta počela su interesovanja za njega, ali on i dalje radi u timu u kom je počeo samostalnu trenersku karijeru.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC