• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar je apsolutni hit prvoligaškog karavana: Trebinjci bez poraza od novembra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oleg Ćurić nadmudrio Borisa Savića, Trebinjci iskoristili sve poklone "rudara" i slavili u Prijedoru 3:2, čime su nastavili sjajnu seriju u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

 Leotar Trebinje osam utakmica bez poraza u Prvoj ligi RS Rudar Prijedor 3:2 Izvor: AlekBatoAtic@Photography Studio/Aleksandar Atic

Fudbaleri trebinjskog Leotara nastavili su sjajnu proljećnu seriju, te su zabilježili osmu utakmicu u nizu u kojoj nisu osjetili gorčinu poraza.

Posljednji neuspjeh tim Olega Ćurića zabilježio je prije pet mjeseci, 7. novembra, kada je Tekstilac u Derventi slavio 3:1.

Od tada, Trebinjci su upisali tri remija i pet pobjeda, a posljednja od njih viđena je danas u Prijedoru, gdje je Leo savladao prvoplasiranu ekipu prvenstva Rudar Prijedor 3:2.

Možda će vas zanimati

"Rudar Prijedor je sigurno glavni kandidat za ulazak u Premijer ligu BiH, tako da je ovo sigurno naša najveća pobjeda u prvenstvu. Srećan sam danas. Utakmica je bila odlična, gledaoci su mogli da vide kvalitetan fudbal u Republici Srpskoj, mnogo golova, šansi i jakog ritma. Čestitao bih svojim momcima na trudu i zalaganju, bez obzira što smo odigrali sedmu utakmicu u 21 dan. Putujemo, trošimo se, ali momcima svaka čast", izjavio je Ćurić po završetku utakmice u Prijedoru.

Njegova ekipa ostala je jedina neporažena u nastavku prvenstva.

"Ništa nije slučajno. Dobro smo radili, a prioritet nam je bio da vratimo igrače koji su iz Trebinja, a igrali su u okruženju. Nismo doveli veliki broj igrača, ali smo se pojačali na pravim mjestima. Doveli smo dva-tri nova igrača, koji su danas pokazali kvalitet", naglasio je trener trebinjskog prvoligaša.

Izvor: AlekBatoAtic@Photography Studio/Aleksandar Atic

Iako je cilj Hercegovaca ove sezone bio što bolji plasman u m:tel Prvoj ligi RS, sjajni nastupi u drugom dijelu sezone približili su ih i prvoj poziciji, koja garantuje promociju u viši rang. Ipak, prednost Prijedorčana i dalje je poprilično velika, ali pet bodova sigurno nije nedostižno.

"Čvrsto stojimo na zemlji i to momci znaju. Idemo od utakmice do utakmice, da igramo što bolje i pružimo svoj maksimum. Naravno da mi je milo što smo prišli Rudar Prijedoru na pet bodova zaostatka, sigurno će i liga biti zanimljivija, a mi ćemo, ako nam se ukaže šansa, znati da je iskoristimo. Ima još dosta da se igra, a mi ćemo sigurno nastojati da odigramo što bolje do kraja", zaključio je nekadašnji fudbaler, a sada trener Leotara Oleg Ćurić.

Lijepu šansu da nastavi pozitivnu seriju njegov tim imaće narednog vikenda na "Policama", gdje stiže Sloboda, koja je u veoma lošem nizu. Na posljednjih šest mečeva, tim iz Novog Grada osvojio je samo dva boda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC