• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŠLA JE! Srbin priznao Portugalcima da je bio gol!

Autor 000

Gol o kom se priča i dugo nakon što je meč završen.

 nemanja gudelj priznao bio je gol srbija portugal Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Reprezentativna pauza davno je prošla, a Portugalcima i dalje smeta ''gol'' zbog kog je Kristijano ludio na stadionu Rajko Mitić. Ne mogu da se pomire sa remijem jer smatraju da su oštećeni. Loptu je nakon šuta Kristijana Ronalda izbacio Stefan Mitrović, a da li je ona već bila u golu...

Jedan reprezentativac Srbije, u intervjuu za portugalske medije, tvrdi da jeste.

Možda će vas zanimati

Bivši fudbaler lisabonskog Sportinga Nemanja Gudelj govorio je za ''Mais Futebol'' i otkrio im da lopta jeste bila u golu reprezentacije Srbije!

''Lopta je ušla, sreća za nas što nije bilo VAR tehnologije na utakmici'', rekao je u intervjuu portugalskim medijima Nemanja Gudelj, defanzivni vezni reprezentacije.

Kapitenska traka koju je Kristijano Ronaldo bacio na teren licitirana je na humanitarnoj aukciji i donijela je mnogo novca za lečenje malog Gavrila Đurđevića. Iako je bilo sabotiranja akcije, u priču se uključio i Mitrović koji je donirao dres i kopačke u humanitarne svrhe.

Ali, nije to sve od kontroverzi. Ispričao je Nemanja Gudelj i o detalju u kaznenom prostoru gostiju. Sergej Milinković-Savić uputio je udarac, a Danilo igrao rukom. Da je bilo tehnologije, Srbija bi imala penal zbog tog kontakta.

Reprezentacije Srbije i Portugala odigrale su 2:2 u Beogradu, a po svemu sudeći u posljednjem kolu kvalifikacija odlučivaće o konačnom plasmanu u grupi. Tada se igra revanš u Portugalu, a samo prvoplasirani tim grupe izboriće put u Katar. Druga selekcija odlazi u baraž.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC