• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interpol piše o namještanjima u Srbiji: Afera mora da se istjera do kraja - prate dve lige!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U svom biltenu prate dešavanja i u srpskom fudbalu.

 namještanje utakmica srbija interpol bilten Izvor: MN Press/Mondo/Stefan Stojanović

Prvo se zainteresovala UEFA, koja je primijetila ogromne uplate, a sada srpski fudbal stiže i do Interpola. Ova organizacija prenosi informacije o dešavanjima u Superligi i Prvoj ligi Srbije, odnosno naznake da su u prethodnom periodu odigrani namešteni mečevi.

Podsjećamo, FSS jeste potvrdio navode da su iz evropske kuće fudbala stigli dopisi, ali se detalji još kriju. Navodno, u pitanju je nekoliko mečeva Superlige i dve utakmice u Prvoj ligi Srbije.

Možda će vas zanimati

 Golove sa tih utakmica možete pogledati ovde, a oglasili su se i klubovi. Dok Borac traži poligraf za igrače i sudije, Trajal tvrdi da se ne bi borio za opstanak da namješta. Šta kaže Interpol?

Bilten Interpola specijalizovan za fudbalske mahinacije navodi izjavu PR-a Fudbalskog saveza Srbije. Na taj način jasno poručuju da su zainteresovani za dešavanja u Srbiji, a da bi mogli i da se uključe u istragu ukoliko bude potrebe.

''Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utamicama. Proces pred nadležnim organima FSS je u toku, trenutno ne možemo da otkrivamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaviještena'', rekao je portparol Milan Vuković pre dva dana.

Podsjećamo, UEFA je naložila FSS-u da istraži navode, a razlog su bile ogromne uplate na mečeve u azijskim kladionicama. To je deo koji zanima i Interpol.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC