• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba je pet godina ćutao i sada je "opleo" po Murinju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

E, sad da vidimo šta Žoze kaže...

 pol pogba žoze murinjo mančester junajted svađa Izvor: Profimedia/Headlinephoto/Al

Pol Pogba trebalo je da bude temelj Mančester junajteda kod Žozea Murinja, a ispostavilo se da njih dvojica uopšte nisu dobro funkcionisali.

Bilo je svađa, grubih riječi i mnogo natpisa u medijima, ali uglavnom je Pogba izbjegavao da proziva Murinja, uvažavajući makar to što mu je trener. Ipak, dvije godine poslije rastanka - i pet godina od početka saradnje - "odvezao je jezik" i rekao šta mu je na srcu.

Poslije prolaska Junajteda u polufinale Lige Evrope, gdje će igrati protiv Rome, francuski vezista otvorio je dušu i rekao šta zaista misli o Žozeu Murinju.

"Jednog dana sam imao odličan odnos sa Murinjom, svi su to vidjeli, a sutradan ne znate šta se dogodilo. To je čudna stvar u vezi odnosa sa Murinjom i ne mogu da vam objasnim, pošto ni meni to nisu najjasniji razlozi...", prvo je diplomatski zazvučao Pol Pogba.

Ipak, najskuplji fudbaler u istoriji Mančester junajteda (oko 100 miliona evra), koji je sa Murinjom "zaratio" zbog agenta Mina Rajole, nije mogao više da se suzdrži.

"Odnos sa Solskjerom je drugačiji, on nikada ne bi išao protiv igrača. Možda Ole ne bi odabrao neke igrače, ali ih ne odbacuje, ne gura ih u stranu kao da više ne postoje. To je razlika između Solskjera i Murinja. Solskjerove metode možda tako djeluju jer sa igračima ostvaruje prisniji odnos", rekao je Pogba i podsjetio na prijmer Luka Šoa koga je "Posebni" takođe šikanirao.

Ovo je možda i najava da bi Pogba mogao da produži ugovor sa "crvenim đavolima", a koliko Solskjer ima povjerenja u njega govori i da je prošle noći protiv Granade bio kapiten.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC