• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Zvezde obećao velika pojačanja i najavio Ligu šampiona: Klub bio ruiniran prije nas, a pogledajte nas sad!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ambiciozni plan Crvene zvezde polako ide ka realizaciji...

 fk crvena zvezda mitar mrkela pojačanja  Izvor: MN PRESS

Ako ne bude astronomskih iznenađenja do kraja sezone - Crvena zvezda će na ljeto igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i to od drugog kola.

Zvezda je već četiri uzastopne sezone učesnik evropskih takmičenja, klub je porastao i ujedno popravio nacionalni koeficijent, ali ne zadovoljava se Zvezda učešćem u Ligi Evrope - želi da se ponovo plasira u elitu pošto to donosi mnogo veći novac.

Već su najavljene ozbiljne investicije, planira se dolazak Dragovića i Prijovića, priča i o produžetku ugovora glavnim igračima, a Liga šampiona je san svih na "Marakani".

"Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego prije. Da li je to moguće? Moramo tako da razmišljamo...", rekao je sportski direktor Mitar Mrkela u jutarnjem programu K1 televizije.

Kako doći do toga?

"Zvezda uvijek mora da teži još boljim rezultatima. Ovaj klub nikada ne bi bio šampion Evrope da smo se zadovoljavali onim što imamo u tom trenutku. Mi smo iz godine u godine u godinu napredovali kao tim i klub....", dodao je Mrkela koji se u posljednje vrijeme povezivao sa novom funkcijom - i to u Fudbalskom savezu Srbije.

Mitar Mrkela je u Zvezdi već četvrtu sezonu.
Izvor: MN PRESS

"Zvezda je prije našeg dolaska bila u ruiniranom stanju, svake godine smo se podizali. I sada imamo bolji tim nego prije tri, ili četiri godine".

Mrkela je rekao da će Zvezda "osvježiti tim" i dovesti odlične igrače koji će donijeti "novu energiju", a poručio je i da je veliki dobitak Dejan Stanković.

"Veliko fudbalsko ime, koje ima fenomenalnu karijeru. Malo je takvih primjera, da su se igrači takve biografije vratili u srpski fudbal. Pored toga što je odlično igrao, on trenerski posao obavlja sjajno. Vodi tim ka uspjesima", zaključio je Mitar Mrkela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC