• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanoje iskren - Piksi nije imao šta da vidi! Neću kuglice pred Zvezdu, ovo je najbolje rješenje!

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih je bio vrlo zadovoljan rezultatom njegovog tima u polufinalu Kupa Srbije.

 kup srbije partizan vojvodina stanojević Izvor: TV Arenasport/YouTube/FK Partizan Beograd

"Fudbaleri Partizana su ostvarili svoj cilj - upisana je pobeda u Novom Sadu i obezbijeđen plasman u finale Kupa Srbije.

Vojvodina je kao branilac trofeja bila vrlo težak protivnika, ali su crno-bijeli golom Svetozara Markovića upisali minimalnu pobjedu 1:0.

Možda će vas zanimati

Da meč nije bio pretjerano visokog kvaliteta posle meča je priznao i Aleksandar Stanojević. Trener Partizana je bio iskren u ocjeni meča, istakavši da je srećan načinom na koji je njegova ekipa uspjela da prođe u novo finale uprkos brojnim problemima koje su imali.

"Prezadovoljan sam što smo ušli u finale, mislim da smo u kupu pobjeđivali superligaše i danas smo igrali u Novom Sadu, mislim da smo zaslužili. Bila je egal utakmica, nismo bili nešto bolji, kontrolisali smo utakmicu. Utakmica je bila više takmičarska nego lijepa za gledanje, igrači su pokazali karakter i čestitam im na tome."

On je imao zanimljivo gledište pred finalni okršaj u kojem će Partizan igrati protiv Crvene zvezde.

"Volio bih da se igra na neutralnom terenu i da se ne izvlače kuglice, mislim da je najbolje da se igra na neutralnom terenu, da vidimo šta nam je potrebno nama kao klubu i meni kao treneru da osvojimo trofej."

Nedavno je Vladimir Stojković izjavio da bi volio da selektor Dragan Stojković Piksi trebalo da dođe na "vječiti" derbi da pogleda kandidate za nacionalni tim, a Stanojević je upitan o njegovom dolasku u Novi Sad ipak istakao jednog igrača.

"Sveta je igrao izvanredno, žao mi je što je bio na današnjoj utakmici, Nije imao mnogo šta da vidi. Nije bila baš utakmica za gledanje. Sveta je odigrao iznad prosjeka, neka bude da je njega vidio. Što se tiče Stojketa, on je herojski odbranio s povrijeđenom nogom, branio je kapitenski, bilo je pitanje da li će moći da igra. Suma nije mogao da igra, kao i Slobodan Urošević koji je tražio izmjenu, osjeća se loše, ne znam da li su to posljedice korone."

Na pitanje da nikad slabiji Partizan nije gostovao u Novom Sadu, Stanojević je pružio ironičan odgovor.

"Slažem se da smo danas bili izuzetno slabi, da nismo imali 10 šansi, da Vojvodina nije imala nijednu šansu. Ali da je ovo nikad slabiji Partizan, to su vrlo teške riječi, ali vjerovatno pratite dugo fudbal... Nema ovdje popravnog, igra se na rezultat, tako da sam presrećan. Igrali smo prije mjesec dana na našem stadionu, pa možete da kažete i da tada nikad jači Partizan nije bio."

Na kraju je Stanojević povodom spekulacija o budućnosti Nenada Lalatovića istakao da bi u jednu ruku volio da trener Vojvodine ostane u srpskm fudbalu, a u drugu da ne ostane.

"Ja ga izuzetno cijenim, da ne budem patetičan poslije meča, da ja sad nešto hvalim. To sam pričao i prije, da je on sjajan trener koji pravi rezultate i igrači mu napreduju. Direktni su i teško je s njima. Evo Vojvodina je treća, parirala je i prošle godine. Volio bih da ostane, ali mu želim i da ode u neki veći klub preko, da zaradi neki lijep novac, jer mislim da je ovdje sve pokazao i da mu je vrijeme da negdje dobije šansu u nekoj jačoj ligi", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC