• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA zaslužila Superligu jer je priznala Kosovo! Tako im i treba kad krše svoj statut!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zvezdina legenda bez ustezanja

 dule savić uefa je zaslužila superligu jer je priznala kosovo Izvor: TV Prva/screenshot

Legendarni centarfor Crvene zvezde Dušan Savić ocijenio je da priča o Superligi nije završena, po čemu se slaže sa Florentinom Perezom, ali je istakao i da je UEFA "zaslužila" pobunu velikih.

Razlog – Kosovo.

"UEFA je zaslužila ovo, kada je Kosovo primila u članstvo, jer 4. stav statuta kaže da članice mogu da budu samo države priznate u UN. Pošto nisu poštovali svoj statut, ovo su i zaslužili. Ovo nisu mali klubovi i neće to tek tako da se završi. Tačka ovdje nije stavljena. Malo će se primiriti, pa se nastavlja. JP Morgan je uložio 6 milijardi, a hoće još više i oni sada djeluju neozbiljno pa će sigurno biti zanimljivo da se vidi i njihova reakcija", rekao je Savić gostujući na TV Prva.

U srpskom fudbalu je ovog mjeseca bila vrlo aktuelna tema namještanja mečeva, a Savić prosto ne može da povjeruje da se to dešava.

"Ja nisam naivan niti glup, ne mogu da povjerujem da su utakmice namještene. Ne znam kako može to da se desi, ja to nisam doživio u svojoj karijeri nikada. Kako neko nekome može da da bod? Da ga pusti da pobijedi i izgubi utakmicu namjerno? Mogu da povjerujem da se neko u interesu nekog drugog pusti neke republike, ali da igrač pusti to ne mogu da povjerujem", kazao je Savić, pa nastavio:

"Vidjeli smo da sudije griješe i u Ligi šampiona i na Svetskom prvenstvu i to je nekada neznanje, a nekada namjera. Tako i dolazimo do nameštanja. Ako je namjerno onda neko stoji iza toga... Igrači da puštaju, to ne prihvatam da postoji. UEFA se time bavi, sve kontrolišu, imaju sve informacije i o kladionicama i sve su mi objašnjavali da kada se nešto naglo mijenja i sumnjivo je i to se odmah ispituje".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC