• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Đokovića navija i fudbalska legenda: Selektor Piksi bodri Novaka do beogradskog finala!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Stojković posmatra polufinalni meč ATP turnira u Beogradu.

 tenis serbia open đoković piksi Izvor: MN PRESS

Novak Đoković vodi veliku borbu u polufinalu Serbia opena gdje mu je rival Rus Aslan Karacev, a podršku sa tribina dobija i od jednog selektora Srbije. Dragan Stojković Piksi, veliki ljubitelj tenisa, gleda najboljeg na svijetu.

Među malobrojnim posjetiocima ATP turnira u Beogradu, jer je prisustvo publike zabranjeno, nalazi se i aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, legenda Crvene zvezde i fudbala u dalekom Japanu.

Možda će vas zanimati

Piksi je i prethodnih godina često fotografisan na mečevima koje Novak Đoković igra širom svijeta. Gledao ga je na nekim velikim turnirima, gdje je Novak osvajao najbitnije trofeje svoje karijere, a sada ima priliku da ga gleda i u glavnom gradu Srbije.

Upravo o tome je govorio Đoković. Turnir u Srbiji neophodan nam je kako bi srpski teniseri imali priliku za bodove, ali i kako bi publika gledala najbolje svjetske igrače. Koliko će tek biti dobro kad se publika vrati na tribine...

Izvor: MN PRESS

Novak je nervozno ušao u polufinalni susret protiv ruskog tenisera, omakle su mu se i psovke, a zatim je izgubio prvi set. Možda bi Dragan Stojković, koji je na prva tri meča kao selektor upisao dvije pobjede i remi, mogao da mu pruži neki savjet za preokret.

Gledali bismo na to kao na poluvrijeme protiv Portugalaca kad je Nišlija napravio promjene koje su Srbiji donijele remi protiv aktuelnog šampiona Evrope!

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC