• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler osuđen za užasan zločin: Igrao za Njemačku i Real, a onda otkrivena užasna tajna koja je šokirala sve!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Priznao je da je kriv za razmjenu fotografija se**ualnog zlostavljanja djece

 kristof-mecelder-osudjen-priznao-krivicu-pedofilija-pedofil-nemacka-real-madrid-borusija-dortmund Izvor: Profimedia

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Kristof Mecelder osuđen je zbog posjedovanja i širenja dječije pornografije! Njega je sud u Diseldorfu osudio na 10 mjeseci uslovne kazne.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji štoper Borusije Dortmund, Real Madrida i Šalkea bio je i vicešampion svijeta, a na sudu je priznao da je posjedovao i dijelio ovaj jezivi sadržaj.

"Uzimao sam 'skrinšotove' inkriminišućih fotografija na besplatnodostupnim sajtovima i pričao sam o ekstremnim fantazijama i ćaskanjima", rekao je 40-godišnjak i istakao da je njegova fascinacija bila "prelaženjem granica", a ne prikazivanjem ozbiljnog seksualnog zlostavljanja.

"Nije bilo napada na djecu i ništa slično nije planirano, uprkos ekstremnim komentarima u čet grupama. Sve se to dešavalo u paralelnom digitalnom svijetu. Proslijedio sam slike iako sam znao kakva neizreciva patnja stoji iza njih i uprkos mom dobrotvornom radu sa djecom", rekao je na sudu Mecelder.

On je priznao da je trima ženama proslijedio 18 fotografija koji prikazuju seksualno zlostavljanje djece, iako je na njegovom telefonu pronađeno 297 fotografija. Žena iz Hamburga je rekla da je sliku primila putem aplikacije WhatsApp i da je pozvala policiju u septembru 2019.

Mecelder je 2006. osnovao fondaciju za pomoć društveno ugroženoj djeci u Njemačkoj. On je rekao da je ponosan na svoj društveni rad, ali je kazao da želi da vrati Orden za zasluge, jedno od najvećih odlikovanja u zemlji, "iz poštovanja prema trenutnim i budućim dobitnicima nagrade".

Poznati igrač nastupao je za Borusiju Dortmund, Real Madrid i Šalke, bio je i starter njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu na domaćem terenu 2006, vicešampion na Mundijalu 2002 godine, ima 47 nastupa za "pancere".

Bila je to lijepa karijera, ali je sada priča o njemu zaista užasna.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC