• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Zvezde veruje u finale Kupa pred publikom: Mijailoviću nedostaju navijači!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prethodnih dana govorilo se da je to realna mogućnost.

 svetozar mijailović nada se da će biti publika na meču crvena zvezda partizan Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kao i ostali čelnici crveno-belih, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović prezadovoljan je osvajanjem još jedne titule. Pobedom nad Vojvodinom Crvena zvezda je po prvi put u klupskoj istoriji stigla do četiri uzastopna trofeja u domaćem prvenstvu.

Predsednik kluba zadovoljan je urađenim u ovoj sezoni, uputio je čestitke svima u klubu, ali svestan je da takmičenje nije gotovo!

Možda će vas zanimati

Mijailović je i u izjavi nakon osvajanja trofeja pomenuo sve što je urađeno u sezoni, kao i novu dominaciju u okviru domaćeg prvenstva.

''Pre svega bih čestitao igračima, članovima stručnog štaba, upravi kluba i svima onima kojima je Crvena zvezda u srcu. Naš tim je na čelu sa šefom stručnog štaba Dejanom Stanković ispisao istoriju kluba, osvojena je i četvrta uzastopna titula i još jednom prikazana dominacija u domaćem prvenstvu. Posvećenim radom i požrtvovanošću stigli smo do zacrtanog cilja, o kojem smo govorili na početku priprema za sezonu 2020/2021. Iza nas je fenomenalna sezona kako u Ligi Evrope, tako i u Superligi Srbije, pa je matematička potvrda titule četiri kola pre kraja prvenstva nešto čemu smo se nadali i verovali da ćemo postići. Bodovna prednost i činjenica da je titula obezbeđena već sad pokazatelji su načina na koji je ekipa radila tokom cele sezone. Pored toga sam izuzetno srećan zbog činjenice da je Dejan Stanković, koji je Zvezdino dete, ostvario ovako veliki uspeh i upisao se i kao trener zlatnim slovima u istoriju kluba'', istakao je Mijailović.

Predsedniku Crvene zvezde danas su, kao i tokom sezone, nedostajali navijači srpskog šampiona.

''Momci su bili na vrhunskom nivou i pored nedostatka podrške sa tribina. Veoma mi je drago što su i u ovakvoj atmosferi, igrajući pred praznim tribinama čitave sezone bili maksimalno motivisani da stignu do zacrtanog cilja i obraduju navijače koji su ih podržavali na svakom koraku. Bezbroj puta se pokazalo da su navijači našeg kluba ono što Crvenu zvezdu čini posebnim klubom. Iako nisu mogli da budu na stadionima koristili su svaku priliku u prethodnih godinu dana da pruže podršku igračima i dodatno ih motivišu. Još jednom bih se zahvalio svima koji su doprineli osvajanju 32. titule, a verujem da ćemo se svi zajedno radovati i posle finala Kupa Srbije i zajedno proslaviti dugo očekivanu duplu krunu, koju smo zacrtali kao cilj za ovu sezonu'', zaključio je Svetozar Mijailović.

Crvena zvezda do kraja sezone ima još četiri prvenstvene utakmice, a zatim i finale Kupa Srbije protiv Partizana na svom stadionu. Biće to prilika za duplu krunu koju navijači dugo čekaju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC