• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već gleda ka Ligi šampiona: Proradio je i "Mesi iz Salenta", daje gol na svakih 90 minuta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvezdini Italijani su izuzetno efikasni ove sezone, a konačno su crveno-bijeli dočekali i da Filipo Falko zaigra u kontinuitetu,

 felipe falko u odličnoj formi, svaku utakmicu daje gol za crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Najavljivan je kao veliko pojačanje kada je stigao iz Italije, ali mu se nije dalo.

Povrede su učinile da igra manje nego što se očekivalo, a sada pred kraj sezone Filipo Falko se polako uklopio u tim i počeo da daje golove. 

Možda će vas zanimati

"Sigurno je da ćemo pobjedama u prvenstvu spremniji dočekati predstojeće finale Kupa Srbije. Što se tiče perioda adaptacije u timu, brzo sam se uklopio u ekipu Dejana Stankovića. Sviđa mi se pobjednički mentalitet koji gaji Zvezda, pogotovo zato što volim da trijumfujem u svakom meču. Iskreno, prija mi crveno-bijeli dres i stvarno uživam u klubu", rekao je italijanski krilni napadač Crvene zvezde.

Osvrnuo se Falko na svoju trenutnu formu, a činjenica je da krilni napadač pruža sve bolje partije na terenu, što potvrđuje podatak da "Mesi iz Salenta" u prosjeku postiže pogodak na svakih 90 minuta. Do sada je dao četiri gola i sve je veća opasnost po protivnike. 

"Kako vrijeme odmiče, sve bolje se osjećam, ali i pružam kvalitetnije partije na terenu. Kao što sam već napomenuo, odgovara mi napadački stil fudbala kakav gaji šef stručnog štaba Dejan Stanković. Takođe, smatram da je naš tim vrlo kvalitetan i da u našem sastavu ima dosta odličnih fudbalera. Kada je takva situacija, lako je da se uklopite u ekipu, kao i da se naviknete na visoke ciljeve iz kojih proizilaze odlični rezultati koje bilježi Crvena zvezda", dodao je Italijan. 

Na kraju je naglasio da klub već sada polako razmišlja o kvalifikacijama za Ligu šampiona koje slijede nakon finiša ove sezone. 

"Već smo matematički obezbijedili titulu šampiona Srbije i sada imamo taj luksuz da možemo da razmišljamo o sljedećoj sezoni i da se uigravamo za ono što nas čeka već od jula. Tada počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, a mi želimo da ih što spremniji dočekamo", zaključio je Falko.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC