• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković pregovarao u Milanu: Italija bruji o treneru Zvezde - Serija A zove mladog stručnjaka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi srpski trener bi mogao da dobije posao u elitnom rangu italijanskog fudbala!

 dejan stanković na razgovoru sa predsjednikom sampdorije masimom fererom Izvor: profimedia/LM/Danil/MNPress

O sastancima Dejana Stankovića u Italiji pričalo se tokom aprila, kada je dva puta posjetio zemlju u kojoj se igrački proslavio, a izgleda da ta tema nije zatvorena. Mediji sa Apenina prenose da je trener Crvene zvezde ponovo bio na razgovoru za posao.

Kako prenose dobro obaviješteni lokalni mediji, srpski trener se juče u Milanu sastao sa predsjednikom Sampdorije Masimom Fererom, čovjekom koji silno želi da ga angažuje za narednu sezonu!

Možda će vas zanimati

Ništa neobično, reklo bi se na prvi pogled, ali po pisanju italijanskih medija već treći sastanak koji Stanković i Ferero imaju u posljednjih mjesec dana. Posrednik u poslu je Falji Ramadani, a klub iz Đenove traži nasljednika Klaudija Ranijerija.

Čovjek koji je sa Lesterom osvojio titulu u Premijer ligi na vrlo šokantan način neće ostati u Đenovi, jer ne može da se dogovori sa upravom kluba. On je pristao na smanjenje zarade, ali da dobije dvogodišnji ugovor, dok klub želi saradnju samo za jednu sezonu. Tu se razilaze, pa se neće nastaviti saradnja započeta u oktobru 2019. godine.

Stanković je Fererova prva želja za narednu sezonu!

Trener Crvene zvezde gostovao je u Milanu, a sastanak je obavljen u restoranu ''Da Berti'' i na njemu se razgovaralo o potencijalnom poslu u budućnosti.

U Crvenoj zvezdi su nedavno demantovali navode da trener koji je na veoma dominantan način osvojio titulu odlazi u Italiju, ali je pitanje da li klub može da odbije sve ponude koje stižu za Dejana Stankovića. U jednom trenutku pominjao se i Udineze, a kasnije se u medijima pojavila priča o prelasku u Sampdoriju, uz transfer Mirka Ivanića!

Porodica nekadašnjeg srpskog fudbalera i dalje živi u Italiji, a on je često isticao koliko mu nedostaju sinovi i supruga. Možda je i to jedan od razloga da prihvati ponudu iz Serije A.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC