• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda mora da bude prava do kraja sezone: Stankovićev tim gazi, a on poziva na oprez!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predstoje još dvije vrlo važne utakmice za "crveno-bijele".

 deki stanković zvezda mora odigrati maksimalno do kraja prvenstva Izvor: MN PRESS

Ostala su još dva meča do kraja sezone i ispunjenja svih ciljeva Crvene zvezde. Ukoliko ih tim Dejana Stankovića pobijedi, biće ovo sezona za pamćenje na stadionu Rajko Mitić!

Obaranje rekorda, osvajanje trofeja, igranje nokaut faze u Ligi Evrope i drugi uspjesi kluba treba da dobiju potvrdu na mečevima koji se pripremaju. O njima je Stanković govorio i nakon pobjede protiv Bačke.

Možda će vas zanimati

Gostovanje timu iz Bačke Palanke prošlo je bez mnogo turbulencija, a pobjeda je upisana zahvaljujući sjajnoj partiji u prvom dijelu. Kanga je dijelio asistencije, Gavrić bio dvostruki strijelac, pogađali su Milan Pavkov i Njegoš Petrović, a Mirko Ivanić u finišu stavio tačku - na 5:0!

''Odigrali smo korektno tokom svih 90 minuta. Ponovo smo uspjeli da izrotiramo. U drugom poluvremenu smo mogli biti direktniji, ali sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača. Katai se vratio i odigrao 45 minuta poslije jedne duže pauze. Drago mi je zbog Gavrića, Nikolića i Petrovića jer podižu formu u posljednje vrijeme. Stekli su preko potrebno samopouzdanje. Rotacijama želim da svima podijelim istu minutažu da bismo kraj takmičenja sačekali u dobroj formi. Želim da na odmor poslije sezone odemo sa dosta snage, da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme'', smatra Stanković.

Trener Crvene zvezde se osvrnuo i na pripremu predstojećih utakmica sa Metalcem i Partizanom u finalu Kupa Srbije.

''Priprema će biti standardna, ništa nećemo mijenjati. Sve će biti onako kako smo radili do sada tokom sezone. Moramo biti pravi u ta dva meča. Najprije protiv Metalca na proslavi titule i naravno u finalu Kupa. Igra se na 'Marakani', moramo biti fokusirani kako bismo osvojili duplu krunu što je cilj koji smo zacrtali na početku sezone'', zaključio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Crvena zvezda posljednji prvenstveni meč sezone igra na svom terenu protiv Metalca. Ta utakmica je na programu u srijedu, dok će finale Kupa Srbije biti 25. maja, na istom mjestu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC