• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosan će svima faliti, posebno Crvenoj zvezdi: Stanković se oprostio od bivšeg trenera crveno-belih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Konferencija pred meč Superlige Srbije počela izjavom saučešća.

 crvena-zvezda-dejan-stankovic-superliga-backa-milan-kosanovic. Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima još tri utakmice do kraja sezone, ali je konfernecija pred meč protiv Bačke počela lošim vestima. Trener srpskog šampiona Dejan Stanković prvo je izjavio saučešće porodici Milana Kosanovića, koji je danas preminuo u Novom Sadu.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji pomoćni trener Crvene zvezde juče je hospitalizovan, a danas je srpski fudbal ostao siromašniji za jednog velikog znalca.

Tako je konferencija pred 37. kolo Superlige počela u tužnom tonu...

''Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala, profesionalca i svima će nam faliti, pogotovo Crvenoj zvezdi, jer je sa Vladanom Milojevićem doneo mnogo radosti našem klubu i navijačima'', počeo je Stanković.

Nema Crvena zvezda problem sa povredama pred meč sa Bačkom.

''Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još 'benzina' u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone'', rekao je nekadašnji vezni igrač.

Katai bi u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u dresu našeg kluba, i postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

''Svi znaju ko je Aleksandar Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti'', otkrio je šef stručnog štaba crveno-belih.

Zvezda bi pobedama nad Bačkom i Metalcem, postavila svetski rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

''Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da 'donesemo kući' ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći'', podvukao je Stanković.

Ubedljivom pobedom protiv Zlatibora crveno-beli prebacili su 100 postignutih golova i 100 osvojenih bodova. Sada je prioritet u nastavku sezone finale Kupa Srbije, ali sigurno će šampion želeti da pobedi i poslednje dve prvenstvene utakmice.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC